zwartte Haartjes Boven ' lip '

irriteren jullie je ook zo aan : zwarte haartjes boven je lip
nou ik dus wel hebben jullie tips om het te verminderen

  • maar kom niet aan met scheer het en dure crempjes want dat doe ik toch niet !

Harsen, of laten bleken.

pincet :slightly_smiling_face:

Zeggen andere mensen wat van? En maakt het je uit wat ze zeggen? Dan moet je het harsen, epileren of bleken…

Bleken is wel slecht voor je huid…

Maar als niemand er wat van zegt, gewoon er niks aan doen :slightly_smiling_face:

Ik zou er maar niet teveel aan doen, anders krijg je dubbel zoveel haartjes terug.

Niks eraan doen, anders komt het 1000 x zo erg terug en waarschijnlijk nog zwarter smeer er gewoon foundation of poeder op xD?

Klopt niet. Is alleen als je het scheert. Met ontharingscreme of harsen/epileren worden de haartjes op ten duur dunner, omdat je een hele wortel eruit trekt… :slightly_smiling_face:

dikke, dikke shit. niet te geloven nog steeds serieus geloven dat dat waar is. echt dom. haartjes komen uit haarzakjes en als je scheert komen er echt niet meer, hoor.

djies.

Ja maar ze worden wel stugger.

ik heb DE tip, denk ik want ik heb et niet geprobeerd omdat ik er zelf geen last van heb,

ga met zo’n touwtje aan de slag, {kijk naar zo’n filmpje op www.beautygloss.nl } dat schijnt te helpen en je haartjes blijven er lang mee weg,

Dat wist ik nog niet? Wat een kut reactie van je :yawning_face:

oeew deze doet wel fucking pijn in het begin :stuck_out_tongue:
maar later niet meer als je het gewent bend xD

Thanx Meiden ! :couple_with_heart_woman_man:

goeie tips :wink:

Er zijn ook een soort ontharingspads. 't schijnt in het begin een beetje rood te worden maar als je het vaker gebruikt niet meer en het is pijnloos.

http://www.sundepil.nl/

eey ik heb er eigelijk ook last van! ik heb het al een paar keer geprobeert met harsstrips maar daar was ik blijkbaar alergish (schrijf het niet goed denk :p) en toen liep ik een paar dagen met een rode bovenlip rond niet echt een pretje, en met hete hars van mijn moeder is best pijnlijk helpt een beetje. is het nou heel erg dat je het schreert?:face_with_raised_eyebrow:? en is bleken goed en moet je het steeds overnieuw doen?? graag reactie.

Dat heb ik ook!, maar dat helpt helemaal niks! je krijgt er alleen een rode huid van en er gaan helemaal geen haartjes weg ofzo!

Nou persoonlijk zou ik het niet scheren
want het komt heel snel terug.binnen 1 week al ofz,
tijdelijke oplossing ; remove crÈme ofz, zalf iets wat het bedekt ( die tip heb ik zelf gekregen hoor :stuck_out_tongue_winking_eye: want anders nam ik niet z’n onderwerp )

Als je het scheert krijg je toch stoppels, netzoals een kerel?

Harsen, eerste keer zou ik naar schoonheidsspecialiste gaan. kost rond de 5/6 euro… doet niet echt pijn, net alsof je een pleister los trekt…

ff 1 tip… NIET SCHEREN OF WAT DAN OOK! NOOIT!

als je zwarte haartjes boven je lip hebt, moet je naar de dokter gaan. dat vertellen. hij kijkt hoe erg het is. hij geeft je dan een verwijzing naar een zo’n specialiste (dat moet je doen anders wordt het niet door de verzekering vergoed)
en die specialiste lasert dan de haartjes daar weg. dat moet je in het begin eens in de 6 weken doen (de duur daarvan ligt eraan hoe donker de haartjes zijn en hoeveel er zitten) en daarna wordt het eens in de 3 maanden of 1x in het halfjaar. :slightly_smiling_face: (ik doe het zelf ook. mijn verzekering vergoed 75%. (beter dan niets:P))

DUS NIET SCHEREN OF WHATEVER!