Zwarte wenkbrauwen ontkleuren EN verven!

Zou dat werken?

Ik heb namelijk geverfd rood haar, en uit mezelf heb ik donderblond haar, dus why the FUCK mijn wenkbrauwen dan zwart zijn, geeeen idee :’) Wat ik wel weet is dat ik 't niet vind staan, vooral omdat ik daarbij nog sproeten heb en een bleke huid!

Ik heb wel eens met peroxide enzo ontkleurd, maar dat werd dan te licht en niet egaal, blablabla. Maar wat ik nu wil doen is hetzelfde, maar er vervolgens met van die wenkbrauwverf overheen, heeft iemand dat ooit gedaan of iemand ooit gehoord dat 't schadelijk kan zijn?

En kan je dat soort verf gewoon bij de Kruidvat kopen?

Zou het niet doen :’)
straks vallen je wenkbrauwen eraf.

ik denk dat het wel moet kunnen :’'D

Wil ik ook doen, ik heb zwarte wenkbrauwen en ik wil ze bruin krijgen maar ik ben echt bang dar ze deruit zullen vallen.

Denk wel dat het kan, maar ik denk wel dat je huid gaat irriteren door het spul, aangezien je huid daar best wel gevoelig is,

Dan lopen we er 6 weken bij als zo’n cyber gothic met getekende wenkbrauwen :grinning_face_with_smiling_eyes:

Maar van peroxide vallen ze iig niet uit, dat heb ik al gedaan, geen irritatie, niks. Gewoon, heel erg blonde wenkbrauwen :’)

Dan kan het dus niet :’) tenzij ze met rode plekken ipv wenkbrauwen wilt lopen.

Liever niet xD Maar die rode plekken gaan binnen een dag toch wel weg? Zou je denken, hmm.

Ligt er aan hoe erg het gaat irriteren, je zegt dat je het al een keer gedaan hebt… Dan is het nog slechter. Zegmaar net als je je haar gaat ontkleuren, alleen is deze plek+haartjes een stuk gevoeliger.

Ik heb 't denk ik een stuk of 4 keer gedaan. Sowieso zijn t dan niet meer dezelfde haartjes (was vorig jaar) maar die huid natuurlijk wel. Hmmm.

Zou het werken om gewoon rode wenkbrauwverf erop te zetten zonder ontkleuren, nee he?

Ze doen dat trouwens ook bij een aantal kappers he. Ik zou het in elk geval niet zomaar ontkleuren nog een keer. Zeker omdat het zo dicht bij je ogen zit.

Jawel het kan wel, kijk naar al die asiatische popsterren, hun wenkbrauwen zijn niet meer zwart

Ja, wenkbrauw-verf kun je gewoon bij de drogist kopen. Maar er wordt niet voor niets geadviseerd om het NIET zelf te doen. Als je toch zo dom bent om het zelf wel te gaan doen, moet je ook niet janken als het mislukt :’)

Ga naar een kapper die er verstand van heeft, of laat het zo.

Zoals chanelchique zegt, laat een kapper t doen

nou, volgens mij is het dan bye bye wenkbrauw

Een schoonheidsspecialiste kan het ook. Maar weet niet zeker of die ook kunnen ontkleuren!