Zwarte rok combineren.

Zojuist deze rok gekocht maar nog niet binnen. Ik wil 'm sowieso houden omdat ik 'm ontzettend leuk vind. Nu denken jullie vast ‘oh dat is niet moeilijk toch?’ maar ik vind het dus wel moeilijk. Ik ben zelf niet de dunste dus ‘strakke’ shirts kunnen helaas niet. Iemand een leuk idee? Ook qua schoenen?

https://www.zalando.nl/superdry-palm-cami-top-su221e046-m11.html

Deze vind ik wel leuk erbij :upside_down_face: omdat de rok al vrij strak is, en dan beetje zwierig shirtje erbij (hij is er ook in andere kleurtjes). → hele mooie rok trouwens!

https://www.zalando.nl/fiore-di-lucia-milano-diva-instappers-grigio-nero-f0611f000-q11.html

En zoiets misschien qua schoenen?

Een blousje, of iets losser shirtje?
Qua schoenen zou ik hakken doen, omdat dat rokje ook best wel netjes is, dus dat matcht dan mooi. Al denk ik dat het met gewoon witte sneakers ook leuk zou staan, dus eigenlijk kun je het met alles combineren :’)

Ja, ik zelf zit qua schoenen aan witte lage allstars te denken of leuke sandaaltjes maar qua top/blouse ben ik een noob haha :’)

Aaah wat een mooie rok! Op zich zou een aansluitend topje niet verkeerd staan, hoeft natuurlijk niet strak te zijn. Maar een mooie witte blouse misschien? als ie te lang is, in de rok stoppen?

Op zulke kokerrokjes draag ik altijd blousjes, die ik er dan bij in stop :slightly_smiling_face:

Een witte losse t-shirt zou hier erg leuk op staan. Dan kan je het er eventueel ook losjes instoppen. Onder deze rok zijn hakken heel mooi, maar eenvoudige witte sneakers ook (weet niet waarom ik wit zei, andere kleuren kunnen natuurlijk ook). Qua hakken denk ik dan eerder aan zoiets:

Zelf vind ik de outfit dan wel al direct nogal feestelijk. Ik zou er eigenlijk altijd sneakers onder dragen.

Ja idd, wat Galaxy zegt. dit lijkt me juist heel erg mooi samen met een simpel wit tshirt en witte converse, zoals je zelf aan gaf te willen dragen.

Mag ik trouwens vragen waar je m hebt besteld? vind hem echt heel erg mooi :flushed:

^ Ja, dat topje met de open schouders en de palmbomen vind ik erg mooi erop maar ik vind €40.- voor een ‘simpel topje’ prijzig haha. Dus daar zoek ik nog een vervanging voor (mooi met zwarte of (leger)groene sandaaltjes).

En All Stars met een witte top lijkt mij echt leuk ja. Zoiets?
http://www.77onlineshop.nl/Hailys-Damen-Chiffon-Top-Carmen-Schnitt-Aermel-zum-Binden-weiss.htm?websale8=77onlineshop.02-aa&pi=17052748&ci=001305

Ik heb de rok hier besteld:
http://www.77onlineshop.nl/Hailys-Damen-Mini-Rock-asym-Schnitt-Gummibund-gerafft-schwarz.htm?websale8=77onlineshop.02-aa&pi=17042237&ci=002005

Witte blouse?

Ik zou ook zeggen een witte blouse, en dan in een beetje nonchalant in je rok. Maar ik denk dat andere pastelkleuren ook erg leuk zijn. :slightly_smiling_face:

Ik zou hier een blouse met korte mouwen en een printje bij dragen, en dan ingestopt. Wel een lichte basiskleur op de blouse. En dan met een paar sneakers breng je weer het weer een beetje tot het alledaagse niveau.

Ik zou het rokje combineren met een stoer shirt en een oversized denim jack. Qua schoenen bijvoorbeeld All Stars.