zwarte oksels naar scheren

hee
altijd als ik me oksels heb geschoren blijf je altijd iets donker onder me oksels zien dit vind ik zo iriitantt iemand tips?

citriensap op je oksel smeren dan gaat het lichter worden. Na een tijdje zal het voor een groot deel weg of vervaagd zijn. ps: doe dit 1 x in de week want citroen heeft veel zuren maar is het minst schadelijk. Anders moet je blekingscremes met chemicalien gebruiken dus ik doe het liever met citroenzuur. hmmm…als ik mijn eigen oksels bekijk moet ik het ook weer eens doen :stuck_out_tongue:

huh, volgensmij is dat gewoon een beetje pluizigheid van je shirt?
naja, ik heb het ook wel eens ik haal het gewoon weg. of is het vanjou echt in je huid zegmaar/?

ik neem aan dat je het na het scheren op moet doen?? handige tip! ik heb dat zegmaar ook dat het in mn huid zit en ik vind het zoooo niet mooi!

Mijn beste vriendin heeft dat ook, dat komt gewoon omdat je met scheren niet de wortel meetrekt, dus die donkere haar-wortel zit nog in je huid en dát zie je. Zij kan er ook niks tegen doen, athans ik zou die citroen tip aan der moeten geven denk. Verder weet ik ook niet =(

Het zijn maar oksels ==

Heb ik ook last van. Op tijd nieuw scheermesje kopen, goeie kwaliteit scheergel en verder weet ik het ook niet.

ik heb daar geen last van omdat ik mijn oksels epileer met braun dus dat trekt de wortels mee, maar ik had er vroeger toen ik nog scheerde er ook last van.

Woah, doet dat niet heel erg pijn?

Ja maar als jij in de zomer aan het tennissen bent en je moet serveren zou ik mij daar heel onzeker door voelen.
Ik krijg nu net een beetje okselhaar, nog niet zo veel om te scheren maar ik ben wel een beetje op zoek naar tips enzo.

epileren of waxen oid.
heel pijnlijk, maar dan heb je wel voor een langere tijd mooie, gladde niet-donkere oksels

Jaah,maar dan moet je wel in de zon gaan zitte toch?
Ik wil de haartjes op mn arm ook bleke met citroen sap,maar de schoonheidsspecialist had tegen mn moeder gezegt dat ik dan in de zon moest gaan zitte en die haartjes dan met citroensap moest bleken…

Ja dat heb ik ook altijd, is echt niet mooi. Ik wou al best lang zo’n epileerapparaat kopen maar het ziet er zo pijnlijk uit!

Kun je dat citroensap ook gewoon in een flesje in de supermarkt kopen ofzo? En hoe duur zou dat dan zijn? :S want ik heb nogal donkere haartjes op mn armen :S. xkus

ja, het kost nog geen euro volgens mij :slightly_smiling_face: het zit gewoon in een geel met groen flesje, in de vorm van een citroen ja :stuck_out_tongue:

Dankje!
En hoe zou je dat dan moeten aanbrengen? :S haha op een watje ofzo? Ik weet het nieet… haha ben ik nou dom?!

Ik zou het niet na het scheren doen, die zuren gaan prikken!??

Dat lijkt me doodgaan…

Ik denk dat men eerder op de bal zou letten dan je oksels :'3(tenzij het iemand is met een oksel fetish :|)
Ik heb het trouwens over dat iemand hier zich druk maakt om de donkere waas van de stoppels.

Dat heeft iedereen, vooral met donker okselhaar. Je huid is daar nou eenmaal dun en er komt nooit zonlicht vandaar dat het dan zichtbaar is(zodra je armen omhoog doet dan).

iid, dat bedoel ik ook! :slightly_smiling_face: