Zwarte fringe tas

Ik heb enkele maanden geleden deze tas gekocht omdat ik hem zó leuk vond, maar nu kwam ik erachter dat ik hem eigenlijk niet meer gebruik omdat ik niet goed weet hoe ik hem moet combineren. Als je hem draagt met een te drukke outfit is het namelijk al snel ‘too much’ met die bewegende sliertjes erbij, maar ik draag ook niet graag saaie kleren :stuck_out_tongue: Iemand?

http://files.hm.com/media/products/A01/DXLA01_78541_09090_46_3363.jpg

Pfoeh, moeilijk. Upje (:

Ik vind dat het met zoveel kan! (:

Bijvoorbeeld een donkere skinny, zwarte blazer, leuk shirtje en ballerina’s?

Donkere skinny/tregging, ballerina’s, (oversized) witte blouse en die tas?

donkergroene broek (skinny/chino) en een leuk blazertje erop.

Nog iemand andere ideeen? Ik heb zelf nl een nonchalante stijl, ik hou niet zo van dat ‘nette’ gedoe met blousjes en hemdjes en blazers en chino’s, vind dat verschrikkelijk :stuck_out_tongue:

Ik draag liever losse jurkjes (soms ook strakke), schattige laarsjes, cardigans, shortjes, bloemetjespatroontjes, kant, veel natuurtinten, laagjes, vintage …

Eh nou een basic los wit/grijs/donkerblauw jurkje, zwarte laarsjes/sandaaltjes en die tas? Het kan echt bij veel denk ik.

Ik heb zoiets ook en ik kan 'm eindeloos combineren!
Kwestie van proberen? Gewoon simpele niet te drukke outfit ofzo?

Uuuhmm… gewoon een simpele outfit denk ik :stuck_out_tongue:

Tja, strakke kleding… Blazer kan, een jasje/hesje of wat dan ook, maakt het wat minder saai. Rokje met panty en hakken kan ook, maar ik zou een wat strakker shirtje nemen.

Die tas is echt geweldig en ik vind dat hij bij alles kan.
Ik maak wel even een outfit waar ik hem zo bij zou dragen.

http://img862.imageshack.us/img862/4061/5644053250113.jpg

http://img849.imageshack.us/img849/4929/6917051500113.jpg

http://files.hm.com/media/products/A55/DMA55_83049_09090_51_0143.jpg

^
Die ballerina’s zijn gehaakt, je kan ze ook gewoon met gewoon zwarte ballerina’s dragen.
Dit is een outfit die ik zo met die tas zou dragen. Ik krijg zin om al die vier items te gaan kopen. :3

ik heb ook een tas gehad die sterk op de jouwe lijkt, alleen had de mijne wat minder sliertjes. maar ik zou hem gewoon combineren met een zwarte of spijker skinny, leuk shirtje erop, evt. vestje en dan leuke hakken of die gehaakte ballerina’s van blowmykisses (ik heb ze zelf ook:P)
en sieraden erbij enzo kunnen toch makkelijk? :slightly_smiling_face:

2 vriendinnen van mij hebben hem ook met alletwee een andere soort stijl, ik som even voor je op waarmee zij het combineren:

Friend 1) Hele aparte stijl, echt geweldig gewoon, waarmee zij hem onder andere al heeft gecombineerd: Een totale colorblock outfit (gele pantalon, donkerblauw blousje, roze ballerina’s, rood horloge), een helemaal zwarte outfit (zwart jurkje, panty, zwarte pumps en rode lippenstift), ze draagt ook vaker wijde taillejurkjes ermee. Eigenlijk alles.

Friend 2) Zij is meer casual, ze draagt het met een lange beige trui, grote sjaals, een zachtgroene broek of een donkergroen rokje, een wit colbertje…

Je kan beter vragen wat je er NIET mee kunt combineren, je kunt er echt alllle kanten mee op.

http://lookbook.nu/looks?q=fringe+bag