zwanger?!

hey
kan iemand me helpen ik heb denk ik een heel groot probleem. ik ben al een paar dagen over tijd en verlies een heel klein beetje bloed met bruin slijm (sorry voor de vieze woorden) ik heb voor de vakantie seks gehad met me vriendje alleen niet helemaal veilig hij was niet klaargekomen, maar nu ben ik toch bang dat ik zwanger ben . ik kan geen zwangerschapstest halen o dat ik nu op vakantie ben en maak mezelf helemaal gek ik ben super bang wat moet ik nu? iemand help??

Goh, je denkt, gister werd er nog niet duidelijk genoeg gezegd dat je waarschijnlijk gewoon ongesteld wordt; ik open gewoon een nieuw topic?

http://forum.girlscene.nl/forum/seks-zo/wat-is-e-aan-de-hand-306056.0.html

Alsjeblieft de link met je topic met daarin genoeg gegeven antwoorden.
Daarnaast is er een algemeen topic voor dit soort vragen, waar je gisteren ook al op gewezen bent.

http://forum.girlscene.nl/forum/seks-zo/ben-ik-zwanger-147745.0.html

En mocht je bang zijn, twijfelen of erg onzeker zijn, haal dan alsnog een test zo snel mogelijk of ga naar de huisarts en maak jezelf niet gek… Op vakantie of niet, het zou geen leuk souvenirtje zijn bij thuiskomst…

sorry ik had al die berichten niet gelezen ik ben nieuw hier en weet niet hoe alles werkt sorry

Ik denk ook dat je gewoon ongesteld aan het worden bent. Als je thuis bent, toch een testje doen voor de zekerheid. Het is gewoon dom om te neuken zonder anticonceptie als je geen kind wil.

Ook van voorvocht kan je zwanger worden.

http://forum.girlscene.nl/forum/seks-zo/ben-ik-zwanger-147745.0.html