Zwanger door vingeren

Hé ik ben een meisje van bijna 14 jaar kort geleden was ik samen met mijn vriend bij hem thuisWe hebben geen seks gemeenschap gehad ik heb hem afgetrokken maar kort daarna kreeg ik wat sperma of voor vocht aan mijn vingers ik weet het niet zeker maar volgens mij had ik het toen afgeveegd aan het deken maar het kan ook zo zijn dat het niet zo was en kort daarna heb ik mijn vagina afgeveegd met een papiertje waardoor ik nu bang ben dat ik dat voorvocht of zaad mee geveegd heb in mijn vagina ik maakte me best wel veel zorgen over dat ik zwanger was dus ben ik veel gaan googelen velen zeggen dat het niet kwaad kan en velen zeggen dat het welKwaad kan dus ik ben heel bang en vraag ik om jullie advies zelf heb ik al drie testen gedaan twee normale Kruidvat testen dat waren de early maar ze waren allebei negatief kort daarna las ik op internet dat ze niet altijd betrouwbaar waren dus ik werd weer bang kort daarna had ik de clear blue zwangerschapstest digitaal gekocht En die was ook negatief kort daarna kom ik er achter dat je pas kan testen op de dag dat je je menstruatie moet krijgen dat had ik dus niet gedaan maar ik besefte maar ik wacht even af tot ik weer ongesteld word ik heb lang gewacht maar mijn menstruatie was niet heel duidelijk ik had wel buikkrampen maar heel veel bruin slijm dat is dus oud bloed ik had maar een dag dat er een klompje bloed uit mijn vagina viel ook al liep ik of sprong ik het stroomde niet uit mijn vagina terwijl dat normaal wel gebeurde dit had mijn derde keer ongesteldheid moeten zijn maar mijn moeder zegt vaak dat het af kan wisselen op mijn leeftijd want ik ben 13 maar die twee menstruaties daarvoor liep het zoals het zou moeten zijn terwijl ik liep viel het er gewoon uit het was normaal bloed en het was de hele week zo doorgaan en ik had buikkrampen bij mij was het binnen 4 dagen weg ik had een dag een keertje een keer een klompje bloed en daarna was alles weg en dat ik alleen nog maar bruine afscheiding slijm Vaak maak ik me ook druk en denk ik dat ik een dikke buik krijg maar dat zou ook kunnen zijn dat ik me gewoon te veel zorgen maak en wat dingen ga inbeelden ik had tegen mijn moeder gezegd dat ik een opgeblazen gevoel in mijn buik had er vaak naar de wc moest maar mijn moeder zei dat het een gasvorming was in mijn buik ik had ook veel winderigheid dus het zou best wel kunnen zijn dat opgeblazen gevoel is nu weg maar tot nu toe heb ik nog steeds het gevoel dat dat mijn buik dikker wordt het kan ook zijn dat ik hhet mij inbeeld omdat ik zo bang ben kan iemand mij helpen ?ben ik nou daadwerkelijk zwanger?
Help me alsjeblieft ik ben nog zo jong!

Op je 13de hoor je geen jongens af te trekken maar getallen, dat even terzijde. Sperma moet in de baarmoeder gebracht worden om zwanger te worden (er zijn uitzonderingen maar dat doe je dan in het ziekenhuis). Dus door een met een papiertje je vulva af te vegen terwijl je je vingers niet goed hebt afgeveegd kan je niet zwanger worden. En zoek op google naar degelijke websites zoals Sensoa, Allesoverseks.be, seksualiteit.nl. Maar het beste is dat je het tegen je moeder het verteld waar je je zorgen om maakt. Misschien kunnen jullie naar de dokter gaan (wat waarschijnlijk niet nodig is). Die symptomen die je ervaart zijn eerder stress gerelateerd,

Bedankt voor u advies!:relaxed: Voel me een stuk beter

Hey lieverd!
Jij bent echt totaal niet zwanger, niet eens bijna! Je hoeft je echt geen zorgen te maken! En wat Bibe10 al zegt, de symptomen die hebt komen echt van je stress het heeft echt niks te betekenen! Het komt helemaal goed, maar zorg wel dat je je goed inleest als je vervolg stappen gaat nemen of later als je ouder bent echt seks gaat hebben. Je kunt niet zomaar zwanger worden, dan moet de sperma inderdaad echt in de baarmoeder zijn en zelfs dan, als je geen ovulatie hebt in de periode dat je seks hebt is de kans op zwangerschap ook minder!

Je kan hier inderdaad niet zwanger van worden.

Over ovulaties gesproken: Gebruik altijd een voorbehoedsmiddel behalve als je kinderen wilt. Sperma kan 3-4 dagen overleven in je lichaam + een ovulatie kan vroeger of later komen.

Super bedankt love13 !
Ik voel me gelijk een stuk opgeluchter🥰

Tip, ga de volgende keer naar de huisarts en als je dat niet durft, kun je ook anoniem naar de GGD. De GGD kan je heel goed adviseren en je kunt alle vragen stellen.

:+1::smiley: danku

Even een aanvulling. Je kunt ook prima zwanger worden als sperma op de buitenkant van je vulva (poes) komt. Als je vruchtbaar bent, dan komt het slijm waar de zaadcelletjes in zwemmen en kunnen overleven tot aan de buitenkant van de vaginaopening.