Zouden jullie deze zelfgemaakte sieraden kopen?

He meiden,

ik ben echt verslaafd aan het maken van sieraden. Het probleem is dat mijn collectie nu wel heeeel groot wordt en ik ze toch niet allemaal kan dragen. Daarom bedacht ik dat ik ze ook kan gaan verkopen. Dan kan ik sieraden maken en met de opbrengst kan ik weer nieuwe materialen kopen. Hier zijn een aantal foto’s van wat zelfgemaakte sieraden. Mijn vraag is: zouden jullie deze kopen en hoeveel zouden jullie ervoor willen betalen?

http://i39.tinypic.com/6tiluc.jpg

http://i39.tinypic.com/1s18bd.jpg

http://i44.tinypic.com/2rr4g83.jpg

http://i39.tinypic.com/35ak7s8.jpg

(Sorry voor de grote foto’s, ik snap niet hoe dat komt, ik heb ze gewoon via tinypic verkleind.)

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

xx

EDIT:

He dames!! ik ben weer lekker aan de slag gegaan en ik ben van plan om met koningsdag wat te gaan verkopen. Ik weet alleen echt niet hoeveel ik er voor moet vragen. Ik denk eraan kettingen en armbandjes te gaan verkopen. Hier wat foto’s:

http://i61.tinypic.com/j82j35.jpg

http://i57.tinypic.com/11cfdxs.jpg

http://i59.tinypic.com/90mtfq.jpg

http://i57.tinypic.com/o00w2w.jpg

http://i57.tinypic.com/fdg0w3.jpg

http://i57.tinypic.com/155hzxk.jpg

http://i59.tinypic.com/2s6svnr.jpg

http://i60.tinypic.com/2hcexx0.jpg

Dus, mijn vraag aan jullie, zouden jullie deze sieraden kopen en wat zouden jullie ervoor willen betalen. Ik zit nu te denken aan 2 euro per armbandje of 5 euro voor drie. Wat vinden jullie daarvan? De kettingen en de oorbellen weet ik echt niet… HELP?

Bedankt voor de hulp :wink:

Wauw, ik vind ze echt super leuk! Ik zou ze zeker kopen denk ik. Een meisje die bij mij op school zat maakte ook zelf sieraden en verkocht ze, maar deze zijn echt 1000 keer mooier!

Wauw heel mooi. Ik ben hellaas blut, maar ik zou ze anders zeker kopen!

Mooi zeg! :slightly_smiling_face:

Ik vind ze heel erg leuk meid, maar ik maak zelf ook sieraden en ben ook redeljk verslaafd dus heb zelf al een enorme collectie haha! Maar je spulletjes zijn erg mooi en vooral keurig afgewerkt. Denk dat dit ook wel een brede doelgroep aanspreekt :slightly_smiling_face:

Dit is echt heel erg mooi. Ik zou er zeker voor betalen. Veel meiden hebben een zwak voor sieraden en al helemaal voor zulke mooie vintage. Ik ben echt heel erg onder de indruk want je hebt ze allemaal ook keurig afgewerkt. De samenstelling van kleuren en figuren is ook erg mooi. Als je ze gaat verkopen en je wilt meer publiciteit, dan kan je mij mailen: mijnblogsnoepie@gmail.com

Ik vind ze echt mooi. En zou ze zeker kopen!

Ik vind ze echt heel leuk! :wink:

Ik vind ze echt heel mooi!

Oh ik vind ze echt heel erg leuk! Hoeveel vraag je voor die oorbellen? Die vind ik echt super. Oh wacht, je vroeg hoeveel we zouden geven. Hmm, voor die oorbellen misschien 8 tot 12 euro, zoiets?

Zou je toevallig willen zeggen waar je je materiaal haalt? Mijn moeder wil ook juwelen gaan maken haha. Ik wil trouwens zeker geen concurrentie zijn, het is niet voor verkoop bedoeld bij mijn moeder (:

waw, ze zijn super mooi !! ik maak soms ook oorbellen maar van jou zijn ze 1000 keer mooier!!

Wow bedankt voor alle lieve reacties. Ik denk dat ik het gewoon ga doen. In de zomervakantie ga ik denk ik beginnen.
Voor degenen die het wilde weten. Ik haal mijn materiaal overal en nergens vandaan. De bloemetje komen allemaal van sillis.nl.

Ja, ik zou ze zeker kopen. Ze zijn heel mooi en schattig

Ik vind ze er erg professioneel uitzien!
Ik weet niet hoe veel je per sieraad aan materiaal kwijt bent, maar daar zou ik dan zeker 25% bovenop doen voor de verkoopprijs om winst te maken.
Het is dat ik zelf niet zo van het sieraden dragen ben, dus ik weet niet hoeveel ik er voor zou betalen.

Om heel eerlijk te zijn zou ik alleen de laatste hebben gekocht als ik geld teveel zou hebben. Vind het niet echt geweldig, maar smaken verschillen natuurlijk :slightly_smiling_face: . Succes!

ik zou ze ook kopen, vind ze hartstikke leuk gemaakt :slightly_smiling_face:

Ik vind de laatste twee een beetje apart om eerlijk te zijn. Met die kraaltjes aan maar een kant en een random roosje en diamantje aan de ketting. De oorbellen zijn wel erg leuk :slightly_smiling_face:

Ja als het minder dan 1 euro is.

Ja. Hee leuk gemaakt! Ik vind vooral de oorbellen heel erg leuk.

Zeker, super mooi! Mag ik vragen of je de onderdelen zegmaar ook zelf maakt of los koopt?