zonnenbank

ik ga voor het eerst onder de zonnenbank. nou had ik vraag;
hoe zit het met makeup?
Mascara wel en foundation niet?
Andere tips hoor ik ook graag!
alvast bedankt!

Voor zover ik het weet wordt je gewoon bruin ook als je foundation op hebt. Tenzij de foundation een hoge SPF waarde heeft. Heb er niet zo veel verstand van. Beter gewoon niet onder de zonnebank, maar hé dat is mijn mening.

Ik doe het altijd na het sporten, en dan heb ik standaard geen make-up op.

Tenzij je gevoelig bent voor winterdipjes, dan is 1 keer per week even onder de zonnebank geen probleem.
Ik zie het nut niet van make-up op hebben als je gaat zwemmen, sporten of zonnen.

Onder de zonnebank met foundation op, smelt je gezicht dan niet weg ?

Onder de zonnebank zit een gezichtsbruiner, en je gezicht bruint echt heel snel omdat je daarmee het meeste “bloot” loopt zal ik maar zeggen. Als je foundation ophebt, bedekt die je huid … En zo kan het niet optimaal bruinen snapje … Het zal wel bruinen maar niet hoe het echt moet. Je kan ook uitleg vragen aan degene die in het zonnecenter werkt, die zal ook zeggen dat je dit best zonder makeup doet… Je kan namelijk ook huidirritaties krijgen door met makeup te zonnen vanwege de hoge UV-stralen. Best dus je makeup erafhalen voor je onder de zonnebank gaat !

Ik heb het even nagevraagd aan mijn schoonzusje. Zij werkt bij de zonnenbank en ik schoonheidsspecialiste.

Mascara is prima! Geen enkel probleem. Haal wel alle foundation, poeder, concealer etc eraf. Wat je er ook maar op smeert!

Laat je sowieso bij de zonnebank goed inlichten! Gekke vragen bestaan niet!

Inderdaad geen make-up op doen

even een vraagje, hoe oud moet je zijn voor de zonnebank bij sportscholen & moet je dan lid zijn van de sportschool?

Als je al makeup op hebt dan zou ik dat gewoon ophouden. Op zich is dat geen probleem. UV stralen gaan door makeup heen, maar je foundation kan door de warmte er wel af glijden wat niet zo heel prettig is. Je kan het er ook afhalen om vervolgens zonnebrand op te smeren, dat doe ik altijd.

*Titel; het is zonnebank zonder die n er tussen… we hebben maar één zon!

Dan helpt een daglichtlamp ook.

Ik vind de zonnenbank maar niks. Kom op. Een gezond bruin kleurtje in de zomer okay, maar in de winter dan ziet het er vies uit :confused: Het is juist mooi een witte huid in de winter. Om echt eerlijk te zijn… Ik vind een bruine huid van de zonnenbank in de winter er zo verwaand uitzien. Dat is alleen mijn mening. Sorry, ik bedoel daar niet mee dat iedereen die dat doet verwaand is.

Ik heb gelukkig geen zonnebank nodig, maar ik vind het maar een naar ding:

  • Het is slecht voor de huid
    • Je ziet er erg nep uit

Voor zover ik weet moet je 18 zijn voor de zonnebank. Bij ons hoef je er geen lid voor te zijn. Maar wat al eerder gezegd is, beter niet zonnebanken.

Ik wil ook graag zonnebanken, maar ik ben bang dat ik er rimpels van krijg…

en stel ik ga wel, wat moet je mee nemen?

Waarom wil je makeup op als je like in een doos zit waar niemand je ziet. Doe het er na. Zo lelijk ben je vast niet dat je niet zonder kunt :'D

In de winter ga ik altijd 1x per week onder de zonnenbank, meestal na een rondje hardlopen dus zonder make-up

Boven alles, zonnebrand. Als je niet te vaak gaat krijg je er volgens mij niet overdreven veel rimpels van, maar ik weet dat een oma van een meisje bij mij in de buurt vroeger (en nu nog steeds vermoed ik) te vaak onder de zonnebank heeft gelegen. Zo’n oudere vrouw met een ontzettend nepbruine huid vol met veel ergere rimpels dan zou moeten, not done.

Make-up ophouden is echt super slecht :’) Al die mensen die zeggen dat je t gewoon op moet houden kunnen ook beter niks meer zeggen…

Je moet touwens ook proberen geen parfum oid op te hebben, kan een reactie geven met je huid waardoor t rood word enzo. Hoef niet te gebeuren, maar het kan.

oh…das wel ****, en wat moet je bij gewoon zonnebanken in salons zijn?