Zonnebrand

Hey,

Ik ben op zoek naar een zonnebrand die je huid niet afsluit. Ik heb al veel op internet gezocht en reviews gelezen maar helaas heb ik daar nog niets tussen gevonden. De zonnebrand die ik momenteel gebruik sluit op een of andere manier mijn huid af waardoor ik het heel warm krijgt, en bovendien plakt de zonnebrand ook. Over het algemeen is het geen slechte zonnebrand maar het is niet geschikt voor als je intensief gaat bewegen.

Nu ben ik dus op zoek naar een zonnebrand(spray) die de huid niet afsluit/ mijn poriën verstopt. Weten jullie toevallig een zonnebrand die een beetje luchtig is, en dus bijna niet voelt zitten? Weten jullie ook wat voor ingrediënten die in zonnebrand zitten de huid kunnen afsluiten? Zelf dacht ik al aan bepaalde oliën, maar misschien zijn er nog andere stoffen, dan zou ik daarop kunnen letten.

(Misschien handig om te weten dat ik een gemengde huid heb, mijn wangen zijn droog en heel gevoelig, mijn T-zone is wat vetter)

Dankjewel alvast :flushed:

Ik gebruik voor m’n gezicht ultrasun spf 30 Face. Het is geen spray, maar ik vind hem echt heel fijn.

Ik heb het even opgezocht en het lijkt me op zich wel wat, vooral omdat het voor een gevoelige huid zou zijn en het dus ook niet kleverig zou zijn, dus dankjewel :slightly_smiling_face:

Als nog meer mensen suggesties hebben zijn die ook welkom!

Ik vind Naif heel fijn en NoAd ook.

Ik zweer bij de zonnefluide van Biodermal, die matteert ook nog eens dus is ook perfect onder make-up.

^Dankjee voor de tips :bowing_man: