Zonnebank vragen!

Heej meiden,

Ik ben best wel bleek maar verbrand bijna niet in de zon maar word ook niet bruin dus wou het gaan opbouwen met de zonnebank maar nu vroeg ik me af welk product ik het beste kan gaan gebruiken.

australian gold is een bekent merk en volgens mij ook wel goed met veel vitamines erin maar welke is nou het beste voor mijn huid ik twijfel tussen kiss kiss bronze bronze en cheeky brown of misschien nog wat anders?

en hoevaak kan je er het beste ondergaan 1 x in de week 1 x in de 2 weken?

Ik hoop dat jullie jullie tips met me willen delen:)
alvast bedankt voor de reacties!

ik zou beginnen met 1 keer per week, en waar je onder je de zonnebank gaat zit meestal een winkeltje waar ze al dat spul verkopen… ik zou het daar even vragen.

ja ik ga bij eeen sportschool maar die hebben dat helaas niet en ik weet niet waar ze het wel verkopen in de buurt!

bij gezondheidswinkels/ de g&w heb je wat dingen voor onder zonnebank, heb je hele fijne olie!

Langzaam op bouwen, en als je keuze hebt uit zonnenbanken dan eerst een wat minder sterke.
Heb je die niet, dan gewoon 2x in de week en dan 2 weken dan 3x in de week een maand en je bent bruin… heb ik ook gedaan, maar ik ging gewoon in de zonnenstudio dus kan ik kiezen uit verschillede sterktes…

maar word jij altijd gewoon snel bruin in de zomer?
ik word heel klein beetje bruin dat niemand het ziet alleen ikzelf zeg maar.

Lag eerder wel wel regelmatig onder de zonnebank, nu eigenlijk nooit meer. Gebruikte ook Cheeky Brown… ruikt heerlijk!!

word je daar ook sneller bruin mee?en is dat ook voor het gezicht?^^

Ja gebruikte het ook voor m’n gezicht, nooit vlekken gehad.

oke vind het zo vervellend dat ik geen verkooppunt in de buurt weet dus dan kan je ook niet echt vragen wat je het beste kan gebruiken en op internet lijkt alles gewoon goed!

Ja, ik las eigenlijk alleen maar goede reacties over Cheeky Brown. Daarom had ik die maar genomen. Maar kon hem ook nergens vinden hier in de buurt hoor, heb hem toen maar via internet besteld haha.

welke site had je hem besteld?

die kiss kiss bronze bronze schjijnt ook goed te zijn maarja vind het zo lastig altijfd haha!

upje

kan je beter voor of na het sporte onder de zonnebank?

upje?

niemand ervaring met de zonnebank?

Je kunt beter na het sporten onder de zonnebank. Eerst effe gewoon douche en afspoelen, dan zonnebank. Owh, en scrub je 1 dag van tevoren voordat je onder de zonnebank gaat! Word je sneller bruin.

je kan helaas niet douche op me sportschool:s
zit bij zo een goedkope hebben ze niet omdat veel mensen gewoon thuis douche wel irritant,

maar als je in de zomer nooit bruin word maar een klein beetje(ik lig niet dagen op het strand ofzo)word je dan wel bruin onder de zonnebank?kan je het daarmee opbouwe?

Die crèmetjes ken ik niet, ik gebruik altijd die van de zonnebank waar ik ga.
En ik zou het langszaam opbouwen, en niet gelijk onder een te hoge gaan.
Ik ga 1 x in de maand, maar als ik een tijdje niet geweest ben en heel wit ben dan ga ik 3 x in de week, dan ben ik zo weer bruin. En eerst sporten, douchen, scrubben en dan zonnebanken!

Ja je kunt het heel goed opbouwen! Ik ben van 20 min. zonnebank bruiner dan 20 min. in de zon zitten. Begin gewoon eerst bij bijv. 10 minuten en dan steeds 2 minuutjes erbij!

Nou ik weet niet
Ik ben zelf niet superbleek, de schoonheidsspecialiste zei eergisteren nog tegen me dat ik best bruine benen had, terwijl ik echt al 2 maanden geen tijd meer voor de zonnebank heb…

Maar goed, 2 winters geleden zonde ik veel daaronder. Ik had een soort van kuur, daarbij moest je eerst 1 week elke dag een halfuur per kant eronder (maar dat zou ik zeker niet doen als je een lichte huid hebt, dan zou ik het gewoon opbouwen met een kwartiertje per dag per kant ofzo. Ik had het toen ook niet volgehouden om daar elke dag een uur onder te gaan liggen. Heb die week denk ik er in totaal 5 u onder gelegen) en dan ben je aan het einde van die week dus best bruin, en dan kan je het zo houden door gewoon daarna 1 of 2 keer per week eronder te gaan liggen.
En in de zomer hoeft t sowieso niet, behalve als je je ergert aan die witte bikinibroek/topje afdrukken…

Maarja, zoals ik al zei, heb nu echt geen tijd meer voor de zonnebank :p, anders zou ik er ook nog wel vaker onder gaan liggen

Maar dit alles was wel onder een zonnehemel, die zijn minder intensief dan echte zonnebanken waar je helemaal in gaat enzo.