Zomerjassen

Oke, volgende week wordt het lente! Temperaturen tot 15 graden.

Waar kopen jullie je zomer/lente jas? Welke hebben jullie al? Ik ben op zoek!

Ik wil deeeeeze , en hij is ook nog eens goed betaalbaar :slightly_smiling_face:

Edit: foto doet het niet, dus hier linkje
http://nl.only.com/only/outerwear/FRIDATWILLJACKET/15072533,nl_NL,pd.html?dwvar_15072533_colorPattern=15072533_DUSTYOLIVE&forceScope=

Ik heb echt nog geeeen idee wat voor jas ik wil. De vorige 2 zomers wou ik heel graag een beige trenchcoat, een iets nettere lange, maar vond nooit een mooie die niet te duur was. Maar nu weet ik niet meer wat ik wil :’)

iikkk wil dezee <3 http://nl.only.com/only/outerwear/CAROLINEMIXLSJACKET/15075320,nl_NL,pd.html?dwvar_15075320_colorPattern=15075320_DUSTYOLIVE_361934&forceScope=default

Dit klinkt even heel dom haha, maar bij welke temperatuur doen jullie je zomerjas dan aan? Ik heb nog een beige trenchcoat, maar ik die vind ik eigenlijk niet leuk en ik heb het idee dat het voor nu nog te koud is.
Ben veel blijer met m’n winterjas, haha. :smiling_face_with_three_hearts:

Die is leuk!! Voor mij is hij jammer genoeg toch nog iets te prijzig :frowning_face:

Ik heb een dunne beige trenchcoat en een gebroken wit leren jasje :slightly_smiling_face:

Ik heb bijna elk jaar nog een goede zomerjas gekocht, maar ik draag ze nooit. Ik koop meestal van die wat langere trenchcoats, mar draag uiteindelijk alleen maar korte jasjes. Heb pas een beige suede bikerjasje gekocht hier op girlscene en dat is echt hét perfecte zomerjasje (of lentjejasje haha).

Ik snap het idee ‘zomerjas’ niet zo goed. Ik draag in de zomer nooit een jas. Daar is het toch te warm voor? Een lentejas vind ik dan weer wel handig!

ik heb nu al 2 jaar een beige (nep)leren jack, en die vind ik nog steeds super leuk!
en ik draag er vaak een sjaaltje bij, als ik wat nieuws wil haal ik gewoon een nieuw sjaaltje en niet een nieuw jack. ;p

Ik heb een trenchcoat, donkerblauw met wit geblokt. Net even anders dan de rest:). Alleen verkoopt de HEMA ze voor vierjarigen, dus ik zie wel allemaal kleine meisjes met dezelfde jas als ik xD

Ik heb sinds vorig jaar een mooie rode trenchcoat met een diphem onderkant, heel blij mee :3

Ja dat bedoelde ik er ook meer mee haha!

Ik draag in de zomer toch regelmatig een jas hoor. Vooral in de avond en op de niet tropische dagen. Pas vanaf 25 graden draag ik geen jas en vanaf 12 tot 15 graden (ligt een beetje aan de wind enzo) gaat mijn winterjas pas weer naar zolder.
Ik ben volgens mij echt een koukleum.

http://www.mybrowneyedlook.com/wp-content/uploads/DSC_5362-710x473.jpg

http://www.mybrowneyedlook.com/wp-content/uploads/DSC_5646-710x458.jpg

Embroidered bomber jack van de Zara! Ik vind 'm ideaal voor het voorjaar!

Ik heb nog een zomerjas van vorig jaar en het jaar daarvoor… Een nepleren jackje en een langere zwarte jas. En nog een ander nepleren jackje. En voor de rest gebruik ik gewoon vestjes als ‘jas’.

http://www.tom-tailor.be/index.php?go=produkt/2/6/-1/35207110071/6106
Int echt is ie mooier :slightly_smiling_face:

up