Zomaar wat bedacht

het zat vast in m’n hoofd denk ik, misschien heeft iemand hetzelfde, misschien niet (A). Het is verder niet zo boeiend.

Ik ben in de war met wat er toe doet.
Doet het er toe dat je die ene jongen weer terugvind, of dat je nieuwe liefde vind? Dat je steeds om je heen staat te kijken of je hem weer ziet, of dat je je beseft dat je zou moeten kijken naar een nieuw iemand die je leven kan verfrissen.
Of maak het uit wat je doet voor de aarde? Of je mensen helpt, goede doelen steunt, biologische producten koopt en dubbelzijdig print?
Of gaat het om wat je op je stage doet? Dat je doet dat van je verwacht word? Naar stage, van 9 tot 5, kleine dingetjes helpt en gewoon werkt.
Of wil je gewoon veel weten? Veel boeken lezen, hard studeren, dr. Oz kijken, wijzer worden, maar wat dan?
Misschien moet je gewoon goed voor jezelf zorgen, altijd goed eten, sporten dingen doen. Leuke dingen willen doen etc. Maar heo doe je dat zonder aan al die dingen te denken en niet de mensen kent die hetzelfde hebben, die je niet begrijpen?
Of is het belangrijk om jezelf te vinden, zoals iedereen doet? Gelukkig te zijn. Dat je op internet gaat zoeken naar plaatjes van mensen die doen waar ze goed in zijn. Tekenen, creatief zijn, maar dat je beseft dat jij dat niet bent, alleen wilt zijn. Dat het belangrijk is perfect te zijn, of gelukkig? Maar hoe?
Je doet wat je kunt doen, alles ? Je kunt reizen, thuisblijven, studeren, liefde vinden of hopen dat het jou vind, tekenen of accepteren dat je daar niet goed in bent. Maar wat dan?

-

De levenslust is ver te zoeken hier…

:’) i