Zoekgeschiedenis.

Hey meiden,

Mijn vriend en ik zijn 3 jaar samen. In die drie jaar heeft hij tot 4 keer toe iets geflikt op het gebied van meisjes. Daardoor ben ik heel wat vertrouwen in hem verloren. Ik ben veel te gek met hem om het uit te maken, maar ik voel mij hierdoor niet meer goed genoeg voor hem. Dit heb ik hem verteld, maar ik kan er niet over blijven beginnen want ik wil hem niet telkens opnieuw straffen.

Doordat mijn vertrouwen minder is geworden, heb ik mezelf een beetje aangeleerd om op zijn facebook te kijken. Hij heeft mij vrijwillig zijn wachtwoord gegeven en hij kijkt af en toe ook op die van mij, alleen ik check zijn facebook tegenwoordig zeker 1 keer in de 2 dagen. Daarbij check ik ook zijn zoekgeschiedenis (dit heeft te maken met 1 van de dingen die hij mij heeft aangedaan). Nu kwam ik erachter dat hij op verschillende namen van meisjes heeft gezocht. Aan het eind van de dag was zijn geschiedenis verwijdert. Nu rinkelen bij mij de alarmbellen, want dit is PRECIES wat er eerder is gebeurd. (Hij deed dan iets met die foto’s)

Moet ik me nu zorgen maken?

Voor mij is vertrouwen de bouwsteen van een relatie. 4 Keer is erg vaak, en ik zou dat niet pikken.
Of je dat wel of niet doet, en of jij hem weer durft te vertrouwen of niet is jouw keuze, maak de juiste.
Succes!

Wat heeft hij precies gedaan in die 3 jaar? Aftrekken op die foto’s van die meiden? Daar denk ik nu aan door je laatste zin. Je kunt er met hem over praten of je accepteert het dat er waarschijnlijk niks is.

Een aantal dingen waar ik niet te diep op in wil gaan, maar dat is inderdaad één van die dingen ja. Misschien vinden jullie dit overdreven, maar ik ben hier écht door gekwetst want ik geef hem alles op het gebied van seks. En dan kiest hij ervoor een gezicht van een meisje die hij kent zichzelf te verwennen.

Ehm tsja… Ik vind 4 keer ook erg veel en ik kan heel goed begrijpen hoe dat jou beeld van hem heeft gevormd. Als jij hem niet kwijt wilt, maar hij nu waarschijnlijk voor de 5e keer weer wat aan het flikken is dan zou ik wel weten wat ik zou doen… Maarja het is niet mijn relatie en jij weet natuurlijk wat het beste is voor jezelf. Misschien kan je hem ermee confronteren? Of zeggen dat je het zo lastig vind om hem weer te vertrouwen na al die dingen die die je heeft aangedaan. Echt goede tips heb ik niet echt want ik had het zelf tot niet zo ver laten komen.

Ik begrijp je. Ik zou hier geen probleem van maken, maar het gaat nu niet om mijn mening. Het gaat om jullie relatie. En als jij je daardoor gekwetst door voelt, moet hij dat gewoon niet meer doen. In dit geval zou ik het toch tegen hem vertellen, dat je er onzeker over voelt etc.

Ik zou hem ermee confronteren. Wil je dat niet? Vertrouw je het niet? Stop dan in godsnaam met deze relatie, want dan houd je alleen jezelf maar voor de gek. Of je vertrouwt hem, of je vertrouwt hem niet.

Doordat je weinig informatie over wat hij doet vind ik het lastig om de ernst van de situatie in te schatten…
Elk meisje/vrouw is ook weer op een andere manier jaloers namelijk!

Ik zou er veel met hem over praten, als het je echt zo stoort weet ik niet of je nog wel goed bij hem zit…

Maar kijkt hij wel porno? Ik zou gewoon even heel goed met hem praten en duidelijk maken hoe dit voor jou voelt.

No offence, maar wat maakt de situatie hier uit? Als zij zich er toch niet fijn bij voelt en hij schaadt daarmee haar vertrouwen, klopt er iets gewoon niet. Of dit nou gaat om 4 keer geil worden van een foto of 4 keer sex hebben met een ander (bij wijze van spreken), zo lang zij zich er niet fijn bij voelt en dit aangeeft, heeft hij dit te accepteren en te respecteren. Maar oke, dat is dan wel mijn mening.

Eens. Normaal ben ik ook een type die meer wilt weten over een verhaal, leeftijd en situatie etc. Maar in dit geval maakt dat niks uit. Het gaat om haar grenzen in hun relatie, niet wat wij ervan vinden.

Sorry hoor maar als mijn vriend de 4e kans (die ik sws niet zou geven) verneukt dan is t al snel klaar voor mij.
Vertrouwen is het belangrijkste in de hele relatie!

Heel erg off-topic: ik vind je gebruikersnaam heel grappig.

Tsjaa, mijn vriend had ik allang de deur gewezen. Vertrouwen is het allerbelangrijkst in een relatie, zoals al meer meiden gezegd hebben.
Als je je vriend niet meer voor de volle honderd procent kan vertrouwen, wordt het m.i. al erg moeilijk om je relatie goed en stabiel te houden. Maarja, het is jouw keuze en jouw relatie. Heel veel succes in ieder geval, ik kan me voorstellen dat het lastig is om de knoop door te hakken.

Een relatie is gebaseerd op vertrouwen. Als je hem niet kunt vertrouwen (en dat kun je overduidelijk niet, als je zijn facebook moet checken), dan zou het voor mij duidelijk zijn: zoek iemand die wel eerlijk en goed voor je is!

Confronteer hem hiermee en kijk wat zijn reactie erop is. Ik kan je gevoel best begrijpen en ook dat het vertrouwen na vier keer een keer op is. Je moet je alleen afvragen of je wel verder wilt in deze relatie aangezien je dus blijkbaar één keer in de twee dagen zijn Facebook moet checken. Zo erg is je vertrouwen inmiddels beschadigd…