Zoek model voor make-over zie video hieronder! :D omgeving Maastricht

Hallo,

Ik ben beautyblogger van www.houdasbeautyfarm.blogspot.com
En ik blog graag over eten DIY beauty dingen van alles eigenlijk. En ik ben bruidsstyliste van Marokkaanse afkomst maar in Nederland geboren en getogen :grinning:

Om lang verhaal kort te maken ik ga binnenkort mijn eerste workshop geven en ik zoek daarbij nog modellen, ik heb een make-over gedaan met een lieve meid genaamd Wafaa zie hieronder deel I en deel II en III zij is nu één van onze vaste modellen.

Een make-over houdt dus in dat je helemaal een make-over krijgt en tips, en om te kijken of je geschikt bent voor Marokkaanse bruidsstyling en Youtube filmpjes. Daarbij krijg je ook altijd leuke beautypakketjes van ons als dank ervoor.

Ik zoek 4 modellen vast die altijd met mij naar modeshows gaan voor Marokkaanse kledijg zie mijn facebook voor voorbeelden, facebook: ziana houda.

En graag willen worden opgemaakt in make-up workshops die ik ga geven en je krijgt altijd leuke beautypakketjes van ons. Wij zorgen goed voor onze modellen.

Wie woont er omgeving Maastricht en zou me heeeel graag erbij willen helpen?

Deel I
http://www.youtube.com/watch?v=TKouGrpmiq8

Deel II
http://www.youtube.com/watch?v=gzJnQ7jWZCY&feature=channel&list=UL

Deel III
http://www.youtube.com/watch?v=CvV-fDQITfQ&feature=channel&list=UL

En nog heel wat leuke video’s die ik zelf heb gemaakt.

Slotje, je oproep mag je in dit topic plaatsen: http://forum.girlscene.nl/forum/media-film-muziek/het-officiele-039ik-zoek-iemand-voor-mijn-blog039-topic-193506.0.html