zijn jullie acne littekens verdwenen ?

heee,
heeft iemand acne littekens gehad en zijn die verdwenen??
hoe lang duurde dat en waardoor zijn ze verdwenen?

ik heb zelf best veel acne littekentjes op mijn wangen, het zijn niet echt diepe putjes zeg maar, maar het zijn meer rode vlekjes… maar ik irriteer me er wel heel erg aan! en ik hoop heel erg dat ze weggaan. dus daarom hoop ik dat iemand daar misschien ervaringen mee heeft ? (:

ik heb het ook dus ik kan je er niet mee helpen , upp

mijn vriend heeft dat ook. en je ziet het nog heel duidelijk op zijn gezicht. denk ook niet dat dat nog weg zal gaan

Ik heb het ook een tijdje gehad. Maar als je gewoon lekker met je hoofd in de zon gaat zitten verdwijnen ze vanzelf! Bij mij zijn ze nu bijna helemaal weg! En als je niet langer op de zon wilt wachten kun je natuurlijk ook de zonnebank of zelfbruiner proberen

ik heb ze ook al heel lang maar ze gaan echt niet weg…

Ik heb er ook een paar, maar gelukkig niet op opvallende plekken… Ook heb ik heel veel littekens van wondjes/muggenbulten. Ze zijn niet weggegaan, maar door de zon vervagen ze wel een beetje geloof ik.

Mijn vriend had vroeger heel erge acné maar hij heeft er alleen littekens aan overgehouden op zijn borst en rug. Op zijn wangen zie je er bijna niks meer van.

bij de schoonheidsspecialiste met een dr schrammek behandeling, je kunt ook kiezen voor micro dermobrasie maar dan moet je helemaal van je puistjes af zijn

Van acne of niet…littekens zijn littekens. Die gaan niet weg. Vervagen hooguit met de jaren een klein beetje. Moet hier echt een topic over aan gemaakt worden? Met 1 klik op Google had je zelf al het antwoord kunnen vinden :’)

Koop litteken creme van biodermal…? mijn litteken op mn knie is er heel erg door vervaagd. weet trouwens niet hoe dat zit met acne littekens, maarja het blijft een litteken toch?

roodheid trekt sowieso wel weg als je ouder word, maar echt littekens gaan denk ik niet weg.

Dit is anders niet waar hoor! Rode vlakke plekjes die gevolg zijn van acne verdwijnen (over het algemeen, zijn natuurlijk uitzonderingen) na 3 tot 9 maanden. Heb je echt donkere vlekken die zullen ook uiteindelijk vanzelf verdwijnen maar dit kan jaren duren. Putjes zullen niet vanzelf verdwijnen.

Ik heb geen littekens van acne, maar wel veel van schaafwonden enzo. Ik was vroeger nogal een jongens-meisje haha.
Je kunt littekens vervagen met bio-oil. Te koop bij de kruidvat voor ongeveer 10 euro.

Ik heb bio oil ook een tijdje gebruikt voor een littekentje, maar ik ben altijd bang dat als ik het ga gebruiken op me acne littekens dat ik dan weer helemaal onder de puistjes kom te zitten omdat het wel heel vet spul is. Is er misschien iemand die bio oil heeft gebruikt terwijl je wel af en toe puistjes hebt? Zo ja, kreeg je er niet veel meer puistjes van?

Ja ik! Ik krijg er geen puistjes van, maar dat komt misschien ook omdat ik daarnaast nog mijn acne gel van de huisarts gebruik. Het spul is wel vet maar ik heb echt nog geen verschil gemerkt, op geen enkel gebied (dus niet minder littekens nog, maar ook niet meer puistjes).

Ze gaan niet weg, maar je kunt ze wel voorkomen. Ik heb nu differin-gel gekregen op recept van mijn arts en dit zorgt ervoor dat de acne geen littekens achterlaat. Als je nu dus nog last hebt van puistjes zul je even bij de dermatoloog langs moeten gaan, die kan je vaak verder helpen om te voorkomen dat je nog meer littekens krijgt.

Raar dat mijn dermatoloog iets anders beweert. Ik heb ook al heel lang last van acnelittekentjes (door de verkeerde producten te gebruiken, waaronder Clearisil). Het zijn kleine rode vlekjes op mijn voorhoofd. Omdat ik nu nog steeds last heb van acne, neem ik nu Roaccutane. Volgens mijn dermatoloog gaan de vlekjes daardoor ook verminderen. Ik heb ook littekentjes/vlekjes op mijn benen en die zouden daardoor ook moeten weggaan.

Ja, die gaan wel weg, hoor. Ik heb zelf ook acnélittekens die langzaam aan het vervagen zijn, en enkele van bijvoorbeeld een jaar geleden zijn al verdwenen. Het hangt ook een beetje van je huid af, maar vaak hebben mensen met acné een vette huid, en als voordeel dat littekens door de extra talgproductie gemakkelijker verdwijnen. Mijn vader zat vroeger ook onder de acné, en hij heeft er helemaal geen littekens aan overgehouden, dus ik maak me geen zorgen.

Ik heb echt jarenlang acné gehad. Daar was ik vooral de laatste 2 jaar ongeveer ontzettend obsessief mee bezig (dus steeds uitknijpen, zelfs de onderhuidse), echt gewoon heeeeel erg.

Maar opzich… Heb ik nu echt helemaal GEEN littekens meer!!! Hooguit een beetje roodheid op mijn wangen terwijl mijn littekens vroeger echt zo rood en opvallend waren dat mensen zelfs dachten dat dát puisten waren.

Je kan nu niet eens zien dat ik ooit acne heb gehad. Het is egaal en met make up bijna ideaal gewoon!

Ik heb wél een fruitzuurpeeling kuur gehad voor acne en littekens (doorgestuurd door huisarts naar dermatoloog - werd vergoed) en daarna ben ik begonnen aan de pil om nieuwe puisten (en dus littekens) te voorkomen!

Rode vlekjes is wat anders dan littekens en dus totaal irrelevant op mijn opmerking.