Zijn gevoelens minderen

Lieve meiden

Ik heb echt jullie advies even nodig. Mijn vriend (nog maar pril, 2 maanden) zegt dat zijn gevoelens minder zijn geworden als in het begin. Maar hij vertelt wel dat ik nog steeds het meisje ben waar hij stapelgek op is en dat hij nog steeds wel van me houdt… Wat moet ik hiermee? Ook zegt hij dat hij niet wil opgeven en hij weet niet hoe het komt dat zen gevoelens geminderd zijn. Ik voel me heel slecht hierbij, en heb ook weinig slaap, eetlust, en kan me niet concentreren op school… ik hou zoveel van hem :frowning_face: Heeft iemand ervaring met dit soort situaties of heeft iemand advies?

Ik heb hetzelfde gehad, na 3 maanden gaf mijn vriend ook aan dat zijn gevoelens minder werden, helaas is het na 9 maand uit gegaan… dit hoeft natuurlijk niet voor jou te betekenen. blijf gewoon jezelf, en doe eens iets wat je op het begin van de relatie ook deed (bijvoorbeeld leuke dingen samen doen) misschien wordt die dan wel weer helemaal verliefd! en gevoelens gaan niet zomaar weg. dus ik zal er niet teveel over gaan piekeren :wink:

Dankjewel voor de reactie… Ga er alles aan doen om hem terug voor me te winnen!

Na 2 maanden al??? Ik vind dat eerlijk gezegd niet normaal, dat dit zo kort in de relatie al een issue is. Klinkt ook niet zo hoopvol voor een lange relatie.

Nee, vind dit ook niet echt hoopvol klinken inderdaad. Hebben jullie al erover gesproken (waarom z’n gevoel minder is geworden). Vind 2 maanden nog relatief weinig om zo snel al minder gevoelens te hebben…

Ben het hier mee eens, sorry.