zijn deze jurken te hoerig voor een gala?

http://nelly.com/nl/kledi…-bodycon-dress-310188-14/

http://nelly.com/nl/kledi…cut-out-bodyco-555164-46/

http://nelly.com/nl/kledi…h-jewel-neck-d-555151-13/

mijn vriend vind ze te hoerig en ik vind dat het wel meevalt
wat vinden jullie?

ik vind de eerste niet hoerig. bij de tweede en derde zou je er héél goed op moeten letten hoe je ze combineert.

Vind ze leuk! De tweede niet echt, maar de laatste top :slightly_smiling_face: Duurt wel zo’n 9 dagen tot ze binnen zijn dus, weet niet wanneer je gala is…

Ik vind het eigenlijk wel meevallen.

Ik vind ze niet hoerig… Maar ook niet echt voor een gala? (:

ik vind ze wel leuk hoor.
ik denk meer dat je vriend jaloers gaat zijn op alle aandacht ='D
maar ze kunnen best vind ik.

Hoezo hoerig? Lijkt me hoogstens de vraag of het gala is.

Ik vind de eerste het leukst, de laatste twee hmm, niet persé hoerig maar ik denk wel dat het net iets te is voor een gala.

Ik vind ze lichtelijk ordinair, maar ik zou ze zelf ook zo aantrekken. Ik denk dat ik de tweede, met die gaten zegmaar, wel een beetje too much vind, maar de eerste en de derde moet je gewoon niet combineren met te veel make-up en te hoge hakken. Je moet wel zorgen dat ze wel iets verder komen dan net over je kont, anders snap ik je vriend wel inderdaad. Ik zou btw voor de derde gaan, echt een prachtding.

vind de eerste juist mooi als je ze gewoon combineert

Ik vind ze helemaal niet hoerig eigenlijk. Het zijn geen typische galajurkjes maar zolang je je een beetje inhoud met make-up en glitters enzo zal het niet snel hoerig worden.

Eerste is heel mooi! Tweede niet! DERDE IS GEWOON SUPERDEPUPER! Als ik jou was zou ik de derde nemen en dan nog hoge wite pumps eronder klaar :slightly_smiling_face:

Dit

Ohh en ik vind de jurken niet hoerig :slightly_smiling_face:

Snap echt niet waarom jongens zoiets direct ‘hoerig’ noemen. Waarom dan? Vanwege de blote schouders of omdat de jurk niet tot de knieen komt? :s

Niet tot de knieen is iets anders dan tot net over je poes. Ik vind deze jurken echt te kort om ‘jurk’ te noemen, sorry. Ik snap best dat jongens zoiets hoerig noemen, want dat vind ik zelf ook. Het is gewoon de combinatie van strak en te kort. Een jurk net boven de knie of een lange jurk is eerder geschikt voor een gala.

  1. ik ben geen jongen :slightly_smiling_face: 2. dat staat ook in het ow :slightly_smiling_face:

Dat kun je toch niet van de jurk zelf zeggen? Als dit jou goed staat en je er elegant in kunt bewegen, vind ik het juist heel stijlvol. Hangt er gewoon helemaal vanaf hoe en wie het draagt.

Dit. Iets langer had ik ze hartstikke leuk gevonden.

Die 3e is echt prachtig! Ik vind ze allemaal niet hoerig trouwens, zolang je er niet met een duckface en plamuurlaag bij gaat lopen natuurlijk.