Ziekte

Hey , ik heb al een tijdje last van veel klachten en ze vinden maar geen diagnose , ik zal even vertellen hoe het allemaal begonnen is.
In oktober 2012 werd ik ziek met gewoon een griepje en een verkoudheid , toen die over was heb ik er steeds gezwollen klieren en extreme vermoeidheid aan overgehouden. De dokter wist niet wat er scheelde en na enkele bloedonderzoeken bleek dat ik klierkoorts had… Niet leuk natuurlijk maar het verklaarde wel veel ik kon een tijd niet naar school gaan en daarna ging ik nog steeds maar halve dagen en dat lukte nog niet. Ik heb ook al 2jaar last van maag & darmklachten daarvoor heb ik een gastroscopie laten doen en daar kwam uit dat ik een spastische darm heb en ik kan er niet veel aandoen maar het is best lastig want ik voel me er vaak ziek door en daar kwam nog de klierkoorts bovenop… Maar het stopt allemaal maar niet ik heb ook heel vaak last van mijn heupen , rug , gewrichten enzovoort… Ben al verschillende dokters afgelopen , in het ziekenhuis gelegen , veel testen laat doen maar nog steeds niets gevonden. Nu denken ze dat ik misschien fybromyalgie heb samen met CVS daarvoor moet ik binnenkort naar een specialist. Maar het stopt maar niet en dokter geloven je soms niet en denken dat je een psychisch probleem hebt dus nu moet ik ook naar een psycholoog gaan wat voor mij eigenlijk niet veel helpt maar ik doe het om het uit te sluiten. Ik ben het zo een beetje beu en ik weet niet meer wat ik moet met alles , ik ga nu momenteel ook niet naar school omdat het gewoon niet gaat , ben veel vrienden verloren doordat ze het niet begrijpen… Zijn er nog mensen met zo een probleem , of mensen waar maar geen diagnose wordt gesteld? Zo ja , hoe gaan jullie hier mee om?

Ik heb ook een lange tijd met problemen met mijn heup rondgelopen zonder dat de dokter wist wat er aan de hand was, pas bij de 3e optie had ie het bij het rechte eind. Ik zou zeggen, zet gewoon door, want bij mij was het na al die tijd te laat om het te verhelpen :slightly_smiling_face:

Ja mijn huisdokter zei dat het misschien ook al wel te laat kon zijn :frowning_face:
Ik probeer ook door te zetten maar soms wordt je er gewoon zo boos van dat ze maar niks vinden en jij zit dan met die pijn…
Maar ook nog beterschap met je heup he! :frowning_face: