Ziekte van Pfeiffer?

Hoi ik heb een vraagje, ik ben al echt heel erg lang moe al 3 maanden ofzo.
Sinds een week heb ik ook super erge keelpijn en hoesten.
Maar het hoesten heb ik al heel me leven want ik heb bronchitus.

Maar nu is het hoesten erger geworden, ook zijn mijn klieren in mijn hals heel erg opgezwollen en wil ik het liefst slapen maar het hoesten houd me dan wakker.

Op mijn gehemelte heb ik een bloeduitstorting (ik las dat dat ook een symptoom was van die ziekte)

Nu heb ik morgen een afspraak bij de dokter voor een onderzoek, nou durf ik geen bloed te prikken niet zo zeer omdat het misschien pijn doet maar meer omdat ik niet tegen naalden, bloed, aderen en al dat andere :frowning_face:

Kan iemand helpen zodat ik toch weet of ik de ziekte van Pfeiffer heb maar zonder bloed te prikken (een vinger prikje kan wel) :bowing_man:

Als je zeker wilt weten of je Pfeiffer hebt, zul je toch moeten bloedprikken. Wanneer je in het ziekenhuis vertelt dat je bloedprikken eng vindt, stellen ze je vaak wel gerust. Ik vind zelf naalden ook niet zo fijn, dus kijk dan altijd gewoon even de andere kant op en begin een gesprekje met degene die mijn bloed afneemt. Dan is het zo voorbij!

Je zult toch echt bloed moeten laten prikken om erachter te komen…

Wat mijn voorgangers zeggen.

Wat al gezegd is, als wij het zouden kunnen zeggen dan zou de dokter het ook kunnen zeggen zonder bloekprikken en dat kan gewoon niet. Je zal toch echt bloed moeten prikken. Even erdoor heen bijten

Nee meis. je moet echt naar de docter bloed prikken!!

Heb toch bloedgeprikt… Dankjulliewel ! Blijkbaar heb ik een ontsteking ergens zitten maar weten nog niet zeker of er ook ziekte van Pfeiffer bij zit waarschijnlijk volgende week weer even bloed prikken…