ziekenhuis gespecialiseerd herstel littekens?

Heeee!

Ik zoek een ziekenhuis waar (een) plastisch chirurg(en) werken die gespecialiseerd zijn in het herstellen van littekens.
Iemand een idee? Ik kan het namelijk niet zo goed op internet vinden :s.

Alvast bedankt!
x

Zou het niet weten… Misschien dat je het aan je huisarts kan vragen?

^ heb ik ook al gedaan, alleen wist hij ook niet echt een goed ziekenhuis en zei dat ik het beste op internet kon kijken. Hij heeft wel personen aangewezen, maar daarbij ben ik al voor mn litteken in handeling geweest en dit heeft niet zo goed uitgepakt : (

up

Littekens kunnen ze toch ook behandelen met laseren? Ik heb het ook eens een keer opgezocht. Het kan wel, google maar eens.

Ik heb gehoord dat ze vel van je bil halen om je litteken te herstellen. Ik heb een groot litteken lopen over mijn rug maar wat heeft het voor nut als je dan een stuk vel mist over je bil?

Ik ga gewoon als ik uit het ziekenhuis ben, naar de apotheek en vragen naar strips om het te vervagen. Een litteken zal je sowieso nooit volledig wegkrijgen

bedankt voor jullie reacties!

Maar ik heb dit litteken sinds vorig jaar omdat ik een mdervlek heb weglaten halen en kreeg hierna 2 spuitjes in mn litteken om het minder bobbelig te maken en wat te vervagen, alleen is bij de 2e spuit iets fouts gegaan, waardoor het spul buiten mn litteken nu zit en je ziet nu gewoon een blauw vlek rondom mn litteken. Ben er al voor terug geweest, maar de chirurg die de laatste spuit aan mij gegeven heeft, zegt dat dat na een paar maanden weg zou trekken. Nou ben ik een paar maanden verder en er is nog steeds niks veranderd. Dus wil een second opinion en daarom zoek ik een specialist ; )

Als het enkel een moedervlek was, kan dat litteken toch niet zo groot zijn? Kan je het niet gewoon accepteren?

t is ook niet zo’n groot litteken,maar 't zit net bovenop mn schouder en ik vind 't er niet mooi uitzien, het is nog namelijk echt goed zichtbaar en niet goed hersteld…en als ik dan een topje aan wil trekken voel ik me daar niet fijn bij ; )

Pff vraag me af wat ik dan niet moet zeggen :stuck_out_tongue: Nuja sorry gaat niet om mij.

Misschien heeft het gewoon nog wat tijd nodig om te helen. Een jaar geleden is nog niet zo heel lang.

slingeland ziekenhuis in doetinchem hebben ze een itteken herstel centrum.

nouja 't is bijna 2 jaar weer, maar heb al veel geprobeerd, siliconengel en dan die spuiten, maarja ik zie wel;)

ok, bedankt voor de tip :slightly_smiling_face:!

Misschien dat je de bergmankliniek kan proberen?

Een veel gebruikte manier is om een nieuw litteken eroverheen te maken in de hoop dat het netter hersteld.

in Baarn (vlakbij Utrecht) zit een huid en haar specialist (vlakbij Baarn station) en die doet ook laser behandelingen zodat je littekens vervagen.
http://www.huidenhaartherapie.nl/
misschien heb je hier iets aan!

ok, zal eens op internet kijken! thx :wink:

Bedankt :wink:! Ik zat ook al aan een laserbehandeling te denken misschien.