zieke ziel

zieke ziel, een verhaal over een meisje die erg onzeker is. als je wilt mag je het verhaal helpen verder maken,of zeg even als je het goed vind dat ik verder moet gaan =$ x

hoofdpersoon:
Sophie ~ meisje ~ 15 ~ knap ~ onzeker.

Sophie is op de camping in Frankrijk.Ze voelt zicht een beetje alleen. het is nacht,haar broertje is naar de animatie,en haar ouders zijn gaan stappen. Sophie loopt maar even uit verveling naar het zwembad,ze ziet daar een groepje jongeren zitten ze is nogal onzeker,en durft niet zo snel vrienden te maken.maar het groepje jongeren roept haar erbij. Sophie loopt voorzichtig naar het groepje toe. Ze ziet dat er 3 meisjes en 4 jongens zitten.De meisjes zien er heel erg knap uit. En de jongens ook,maar eentje springt eruit bij Sophie. "wat kom je hier doen?"vraagt een jongen. Sophie antwoord rustig’ik verveelde me een beetje,en ik kon niet slapen, en jullie?’,de jongen kijkt haar raar aan en vraagt of ze een slokje van zijn drank wilt.‘nee dankje’ “drink je niet? vraagt de jongen” ‘nee zegt Sophie’ hahaha! wat een watje hoort ze de meisjes op de achtergrond roepen. “oke dan. een paar slokjes kan wel”,als Sophie een paar slokjes heeft genomen voelt ze zich wat dizzy, ‘wat zit hierin?’
“ohh, drank enn een pilletje”, sophie kijkt hem een beetje verbaasd aan. de jongens lopen naar de meisjes toe, een setje loopt weg. ze lopen naar een dood lopend steegje. en nog 2 andere gaan ook weg. dan staat Sophie daar nog met ene anders meisje en 2 andere jongens. Het meisje gebaart naar een van de jongens dat hun nu ook moeten gaan,en ze lopen ook weg.
“zo daar staan we dan” sophie heetten je toch…
‘ehmm jaa, en hoe heet jij?’ Sophie vraagt het een beetje voorzichtig.ze is eigenlijk een beetje bang.
“leuke naam ^^”, ik ben dion, “zullen wij ook even ergens heen gaan”
‘sophie kijkt hem aan’, maar voordat ze kan antwoordde trekt hij haar al mee…

Ik vind het echt een heel leuk verhaal, maar het is best moeilijk te lezen door je zinsbouw!
Ik vind dat je hoofdpersoon, dat onzekere meisje, iemand is waar veel meiden zich in herkennen! Ik vind echt dat je verder moet gaan!

Ehh nee, ik vind het niet zo goed.
Je zinnen kloppen niet en je interpunctie kan ook behoorlijk wat beter. Misschien moet je eens een boek openslaan.

dit.

Hier ben ik mee eens. Je vergeet heel vaak hoofdletters etc, etc.

Oke dit zijn écht teveel fouten. Je schrijft slordig, het lijkt alsof je niet wel werk in je verhaal stopt. Let op hoofdletters, interpuncties en zinsopbouw.

Sophie is op de camping in Frankrijk. spatie Ze voelt zicht een beetje alleen. hHet is nacht, spatie haar broertje is naar de animatie, het woord ‘en’ scheid twee zinnen al en haar ouders zijn gaan stappen. Sophie loopt maar even uit verveling naar het zwembad. Ze ziet daar een groepje jongeren zitten ze is nogal onzeker, spatie en durft niet zo snel vrienden te maken, maar het groepje jongeren roept haar erbij. Sophie loopt voorzichtig naar het groepje toe. Ze ziet dat er 3 drie meisjes en 4 vier jongens zitten. spatie De meisjes zien er heel erg knap uit. En de jongens ook, spatie maar eentje springt eruit bij Sophie. “wWat kom je hier doen?” spatie vraagt een jongen. Sophie antwoord rustig: '"blijf consequent en gebruik ’ of " en niet beideik verveelde me een beetje,en ik kon niet slapen. Jullie?", dDe jongen kijkt haar raar aan en vraagt of ze een slokje van zijn drank wilt.spatie "nNee dankje" "Drink je niet?" vraagt de jongen "Nee zegt Sophie" "Hahaha wat een watje," hoort ze de meisjes op de achtergrond roepen. "Oke dan. Een paar slokjes kan wel." Als Sophie een paar slokjes heeft genomen voelt ze zich wat dizzy. "Wat zit hierin?"
"Ohh, drank enn een pilletje." Sophie kijkt hem een beetje verbaasd aan. De jongens lopen naar de meisjes toe, een setje loopt weg. Ze lopen naar een dood lopend steegje en nog 2twee andere gaan ook weg. Zo staat Sophie daar nog met ene anders meisje en 2twee andere jongens. Het meisje gebaart naar een van de jongens dat hun nu ook moeten gaan~[/s], ~[/s]en ze lopen ook weg.
Zo, daar staan we dan" Sophie heetten je toch?"
"Ehmm jaa, en hoe heet jij?" Sophie vraagt het een beetje voorzichtig. spatie Ze is eigenlijk een beetje bang.
“leuke naam ^^~[i]smileys in een verhaal zijn echt not done~[i]”, ik ben Dion, "zullen wij ook even ergens heen gaan?
Sophie kijkt hem aan, maar voordat ze kan antwoordde trekt hij haar al mee…

Dit is mijn commentaar. Ik hoop dat je er iets mee doet en als ik jou was zou ik thuis gewoon blijven oefenen met schrijven. Misschien dat je andere thuis eerst je verhaal zou kunnen laten lezen voordat je hem hier plaatst.

Precies dit.

He mensen, het gaat om het verhaal zelf he. Ik denk dat de inhoud goed is, en de spelling hebben jullie leuk verbeterd dus nu is het gewoon een mooi verhaal :relieved: