Zelfgemaakte armbanden ~Heb tips nodig!

Heee,

Ik maak nu al een paar maandjes zelf armbandjes om die vervolgens te kunnen verkopen. Op dit moment ben ik druk bezig met het promoten van mijn armbandjes zodat er meer kopers komen. Heeft iemand nog tips voor mij voor bij het promoten? Andere tips zijn natuurlijk ook welkom.

Alvast bedankt, x

Die link moet wel weg :"). Je kunt het hier plaatsen, maar geen reclame maken voor 'n andere site.

Oeps haha. Bedankt, ik zit voor de eerste keer op dit forum dus heb geen idee hoe het precies werkt en wat wel of niet mag.

Ik heb toevallig gisteren een armband gekocht via Facebook. Die vrouw zette al haar zelfgemaakte sieraden op een aparte Facebook. Heel handig en overzichtelijk! Foto erbij, klein tekstje met prijs en omschrijving, klaar!

maak een eigen blog, instagram, twitter, facebook pagina, je kan ook in het verkopers topic kijken en daar je armbandjes verkopen?

Ja dat is inderdaad wel erg handig. Heel erg bedankt!

Ik ga eens kijken, bedankt!

Ik verkoop mijn armbandjes ook via FB… 1x per maand doe ik een like,share en win actie dan delen mensen het toch wel omdat ze willen winnen haha… dus dat is dan weer gratis reclame… let wel op dat je echt iemand uit alle namen loot aan t einde van de maand! Succes!

Ik verkoop ook mijn eigen sieraden via fb. Loopt aardig goed, en net wat Melssx zegt een winactie doet ook wonderen. Verder doe ik bij mijn bestellingen een kortingcode voor de volgende aankoop, komen ook mensen voor terug :wink:

Oke, heel erg bedankt voor de tip!

Oke, heel erg bedankt! :slightly_smiling_face:

Social Media en misschien eens gaan kijken naar bloggers die wel willen promoten voor je?

Dat is een goeie! Ik ga eens kijken wat ik kan doen. Dankje!