Zelf jurk gemaakt

Hoi, Ik heb een jurk gemaakt voor een fotoshoot, zonder patroon. is deze leuk genoeg om te gebruiken voor de shoot? Of kan het niet? Ik hoor graag jullie mening.

Let niet op wat ik in mijn hand heb

http://i187.photobucket.com/albums/x156/ByLaura/jurk.jpg

alvast bedankt!

Wat schattig!
Waarom niet? :slightly_smiling_face:

Wat knap dat je dat zonder patroon gedaan hebt! Ik heb ook samen met m’n moeder mijn galajurk gemaakt, zonder patroon; het was een hele klus!

Maar ik vind het een mooie jurk. Hij is wat gewoontjes, maar hij kan prima voor een fotoshoot hoor!

woww wat mooi <3

Echt supermooi! Zonder patroon? Mijn zus maakt al heel lang jurken enzo, die zit naast mij en die vind het superknap. :slightly_smiling_face:

mooi gemaakt! ik vind de top er alleen niet zo mooi bij passen
maar hij is geschikt voor een fotoshoot!

Wow heel mooi! Had je de inspiratie van het trouwjurkentopic? Daar zag ik zo’n zelfde soort jurk tussen staan. Ik vind hem super!

mooi gedaan! kan best

ik vind het bovenstukje er niet egt bij passen miss kun je de bovenkant wat witter kant doen?of gewoon wit?of roze?nja,ik het egt knap dat je het zonder patroon hebt gemaakt en geschikt voor een fotoshoot:)

dank jullie allemaal! maar het topje is in het echt dezelfde kleur als de onderkant (: maar watvoor een bovenkant zou ik er anders boven doen? =]

Heel erg gaaf!
Misschien kan je er nog een witte onderrok onder doen. Hij schijnt wel en beetje door. Maar dat hoeft niet1 Zo kan ie ook prima

De rok is prachtig, maar ik vind het topje er niet mooi bij! Het lijkt net of je gewoon een shirtje uit de kast hebt getrokken bij je rok. Dit bedoel ik niet vervelend hoor, maar misschien kan je er meer iets bijpassends van maken

Als het stof van het topje hetzelfde zou zijn als die van het onderkant zal het er wat leuker uitzien… 't kon beter maar je zegt dat je het zonder patroon hebt gemaakt vind het wel knap van je…:ok_woman:

Hele schattige jurk. Zou je het bovenstukje niet van hetzelfde materiaal maken als van de jurk beneden, anders lijkt het net 2 verschillende stukken. Voor de rest superleuk! :smiling_face_with_three_hearts:

Super voor een fotoshoot!!

Moet je wel de fotoshoot hier posten natuurlijk [:

heel erg leuk, alleen ik zou een ander topje doen;)

Bedankt voor de leuke reacties allemaal!

Gister heb ik al 2 proeffoto’s gemaakt met een vriendin. (roomsoesje)
Dubbelklik voor normale kwaliteit (:

http://fc02.deviantart.com/fs44/f/2009/139/8/a/Up_in_the_air_by_ByLaauraa.jpg

http://fc06.deviantart.com/fs44/f/2009/139/4/5/heartbeat__sky_high_by_ByLaauraa.jpg

Leuk joh!