Zelf harsen, iemand ervaring?

Ik wil graag zelf mijn bikinilijn gaan harsen, heeft iemand hier ervaring mee?
Is het gemakkelijk? Welke producten (merk) gebruikte je hiervoor?

Het ligt eraan, ik kan niet fatsoenlijk harsen en het deed op mijn benen al pijn genoeg :’)

Oké hier heb je dus niets aan.

Bij mij is het een heleboel geknoei met wax dat aan m’n huid blijft plakken. Maar ik denk dat dat dan aan mij ligt aangezien heel veel meiden moeiteloos zelf harsen.

ik deed het wel vaak, ik gebruikte veet of kruidvat, maar ik heb ook een keer van die was waar geen strips bij hoeven gebruikt.

het werkt goed, mits je t goed doet:P

zorg dat je ook goed eraf trekt, niet omhoog, maar zegmaar langs de huid terug naar boven.

je moet wel n hoge pijngrens hebben:P

Ik doe de opleiding schoonheidsspecialiste dus ik heb een harsapparaat van school!
Maar wat erg belangrijk is , goed de strip warm maken , de huid strak trekken(scheeld rode blaasjes haha) en de strip niet omhoog trekken (als je de haren eraf gaat waxen) maar zo dicht mogelijk bij de huid blijven met trekken!
Even moeilijk uit te leggen haha :stuck_out_tongue:

Mascha (beautygloss) heeft daar een filmpje over, alleen daar harst ze haar ‘snor’ enzo mee.

haha dankjulliewel! Ik snap inderdaad dat deel nog niet van 'niet omhoog trekken, maar ‘langs de huid terug naar boven’? / ‘zo dicht mogelijk bij de huid’?
Dus gewoon heel langzaam ofzo, en dan wel van beneden naar boven lostrekken? Ik denk dat ik sowieso van veet ga kopen maar oke misschien werkt kruidvat ook wel prima

ik laat het bij de schoonheidsspecialiste doen, dan weet je wel zeker dat het goed gedaan is, maar je hebt nu ook van Veet, zelf zo’n wax apparaat dat je eigenlijk het zelfde als de schoonheidsspecialiste doet.

Ik heb dat apparaat van Veet ook zojuist gezien online, iemand ervaring hiermee?

harsen valt mee qua pijnheid vind ik zelf!

Ik heb het met zo’n strips van veet gedaan. Werkte voor geen meter, lang niet alle haartjes gingen mee. Maar echt pijn deed het niet.

Ik denk dat ik met strips van veet begin om het te proberen, denk dat het ook wel per persoon verschilt hoe het werkt en hoelang het ook weg blijft dus tja.
Zo duur is het ook niet of wel? Moet ik nog speciale strips halen of welke zijn de fijnste/beste? Zijn er ook nog speciale voor de bikinilijn of?

IIk vind die van veet goed :slightly_smiling_face: maar ik gebruik nu een epileerapparaat