zalmroze blazer

Ik had hier ook al een topic over geopend in het fashion forum :slightly_smiling_face: maar ik post het hier maar ook. want ik zei eerst dat het geen miskoop was. maar nu ik langer nadenk… is het wel erg moelijk te combineren …
hij lijkt op deze blazer:
http://d038045-s06.bytecdn.nl/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/0/10921.jpg

mijne neigt wel meer naar roze toe dan (zoals^) naar oranje.
ik dacht zelf al aan:
een zwarte tregging, zwarte ballerina´s, en een witte blouse eronder. en dan wat gouden sieraden?

maar ik wil graag een mening over mijn combi^^
en nog wat meer ideeen, als je een leuk idee hebt post hem hier :slightly_smiling_face:

ja heb je zelf goed bedacht !
Vind een witte shirt/blouse/topje er ook het mooiste onderstaan, tenzij je lekker wilt colourblocken, doe je er een knalblauw shirt onder!
Verder qua broeken kan alles; spijkerbroeken, knalkleuren(colourblocken), witte/zwarte broeken etc.

lijkt me heel leuk wat je zegt!

Klinkt inderdaad wel leuk! En somers met een witte (gescheurde) spijkerbroek misschien? En een dik paar hakken eronder! Haha, ik heb alweer helemaal de zomer in mijn bol!
Plaats anders even een foto van je idee?

dankjewel <3
@madel0on dat colourblocken klinkt eigelijk ook best leuk :slightly_smiling_face: ik was vandaag in de stad, en toen had ik in het pashokje een blauw rokje aangedaan met een knalroze blazer XD stond op het eerste gezicht heel raar, maar toen ik er langer naar keek zag het er eigelijk heel leuk uit :slightly_smiling_face:

@xBambin dankje:)

@Chickss
ik doe het vandaag aan, ik maak vanmiddag wel een foto, en die post ik hier dan :slightly_smiling_face:
xx

omg, nu word ik depri. Ik denk dat ik een vet originele combi heb bedacht die ik als eerste draag, en wat vind ik op lookbook?
dit dus.
http://lookbook.nu/look/2601299-all-that-pink
en ze komt nog uit nederland ook :frowning_face:
dat is gewoon wat ik had bedacht. alleen doe ik er een witte blouse onder, en gouden sieraden, en hakken. maar verder,van een afstandje… THE SAME :stuck_out_tongue_winking_eye:

mijn combi, ik moet wel zeggen dat hij op de foto ipv zalmroze gewoon roze lijkt. maar oke :stuck_out_tongue_winking_eye:

http://i.imgur.com/M17fv.jpg

http://i.imgur.com/hmfGS.jpg

http://i.imgur.com/76Eje.jpg

met zwart, wit en blauw vind ik hem mooi staan! Misschien ook met bruin?

Ik zou in elk geval de mouwen opstropen, dat vind ik vaak leuker staan bij blazers! En dan met een donkere spijkerbroek en een gebroken wit/beige topje eronder. Een shirtje met een print waar een beetje de kleur van je blazer inzit staat er ook wel heel leuk bij. En dan met je blazer open! Leuke ballerina’s erbij en je bent klaar (:

Voor zover ik kan zien is het bij jou leuker! Dat andere meisje (van lookbook) is echt net een photoshop barbie. jezus wat een make up

^ dankje!