Youtubers - Themawedstrijd

http://fc00.deviantart.net/fs71/f/2014/219/f/6/youtubers_by_veronicazoo-d7pw4fb.png

Deze wedstrijd staat in teken van Youtubers natuurlijk mag niet iedereen de zelfde youtuber elke youtuber mag 1x gebruikt worden, je mag ook nederlandse youtubers

Deelnemen
Voor deze themawedstrijd zoeken we tien tot vijftien deelnemers, die enthousiast mee willen doen. Als er mensen zijn die zich uitschrijven tijdens de wedstrijd, kun je niet zijn/haar plaats innemen, vol is vol! Je kan je opgeven door een bericht in dit topic te plaatsen.

Puntentelling en uitstel
De puntentelling verschilt per opdracht, aangezien alle opdrachten anders zijn. Wat wel hetzelfde blijft, is dat je een cijfer van 1 tot en met 10 krijgt. Tijdens de wedstrijd valt niemand af, de winnaar berekenen we door het gemiddelde van alle cijfers te nemen.
Bij de uitslagen van alle opdrachten komt er ook een tussenstand, zodat je altijd kan zien wie er op kop ligt. Natuurlijk gaat dit niet om het winnen, maar om de lol, al blijft het leuk om te zien als je bovenaan staat.
Wanneer de wedstrijd begint, krijgt iedereen een joker. Deze kun je één keer inzetten, zodat je niets meer hoeft in te leveren en dat cijfer dus niet meetelt voor je uiteindelijke gemiddelde. Als je de joker aan het einde van de wedstrijd nog niet hebt ingezet, kun je hem inzetten op één van je cijfers. Ben je niet blij met die vier van de tweede opdracht? Dan gebruik je je joker en telt hij niet meer mee. Natuurlijk is dit niet verplicht, al is het wel handig om te doen.
Bij elke opdracht kan je maximaal drie dagen uitstel krijgen, als het écht nodig is, zijn meer dagen wel mogelijk. Houd hierbij wel rekening dat dit de andere opdracht kan overlappen en je daar dus minder tijd voor hebt. Uitstel kan je aanvragen tot de normale deadline.

Opdrachten

In totaal komen er vijfopdrachten, die gemiddeld twee weken duren. Per opdracht krijg je tien dagen de tijd, de overige vier dagen zijn voor uitstel, de inzendingen beoordelen en het berekenen van de uitslag.
Als je te laat bent met het inzenden van je opdracht, krijg je één punt aftrek. Per dag loopt dit op, dus twee dagen te laat, is twee punten aftrek. Als je uiteindelijk helemaal niet inlevert, maar je hebt aangegeven nog wel mee te willen doen, krijg je een 1. Als je geen reactie meer geeft, lig je uit de wedstrijd.
Je levert in door een PB te sturen naar CookieMonster.

Ik snap inderdaad ook niet wat de wedstrijd nou precies is…