www.udresses.com

hallo allemaal,
een vriendin van mij heeft laatst uggs besteld voor 35 euro op deze website. ze had ze in 10 dagen binnen. dus ik dacht laat ik dat ook maar proberen. ik kreeg ze ook binnen na 2 weken en ze lijken heel echt, alleen ik heb koeienvacht en geen schaap, die waren iets duurder.

ik wil nu een tas van hermes bestellen voor maar JAJA 20 euro!!!

nu was zijn vraag of jullie ervaring hebben met andere items van udresses.com.

PS: gratis verzenkosten :astonished:

Gelukkig spel jij het wel goed. De vorige keer had iemand het over ‘undressed.com’ waardoor iedereen op een pornosite belandde. :grinning_face_with_smiling_eyes:

o.t.: Nee, geen ervaring. :3

HAHAHA omg.

Eh geen ervaring ermee.

Hahah ja, dat was ik dus ><
Maar over de site, een ander meisje gaat er binnenkort ook van bestellen, en als zij die tassen binnen heeft ga ik ze ook bestellen!

LOL, maar nee sorry geen ervaring :frowning_face:

hahaha
die is mooi :'3

hahaha, dat had ik zelf dus ook inderdaad :cold_sweat:
zou leuk zijn als er foto’s geplaats kunnen worden hier!
ik zal binnenkort foto’s van mn uggs maken!

Nee geen ervaring mee, hoorde dat het wel een betrouwbare site is. Maar zijn dat wel gewoon echte merken dan? Want er staan Louboutins op voor 80 euro enzo … Als het echt is ga ik er heeeeeeeel veel bestellen heb ik zo 't idee… :grinning_face_with_smiling_eyes:

Hahaha:’)
ga even kijken op de site!

-

Het is natuurlijk duidelijk dan een hermes tas nep is als hij 20 euro kost maar de uggs worden voor voor ongeveer 100 dollar verkocht. Zijn die wel echt?

x

Wat een leuke site =D

hahaha idd

Even kijken hihi.

van mij hoeven ze ook niet echt te zijn, als het maar echt lijkt :grinning:

Ik ben er van overtuigd dat het allemaal nep is, maar ik vind dat ze wel leuke dingen erbij hebben staan. Die site laadt trouwens wel heel langzaam…

Ja, maar dan moet het wel van goede kwaliteit zijn. Want als het fake Louboutins zijn van 90 euro en de kwaliteit bar is, heb je alsnog 90 euro verspild(?) Niet echt een fijn idee…

Het is wel een goede site (qua levertijd enzo), maar de tassen etc. zijn wel nep.

Ik wil er een bikini bestellen maar ik weet niet of ik een S of een M moet nemen want met bovenstukje heb ik meestal M /38

Oh, daar staan wel leuke dingen op. :3
Maar de site is dus wel betrouwbaar?
Ik vraag me dan af hoe het zit met kwaliteit en maten.