World of Warcraft

http://www.comicrelated.com/ArtJohn/WOW-Elf.jpg

World of Warcraft is een MMORPG. Het gaat tussen de Horde en de Alliance. Het bestaat uit verschillende uitbreidingen waarvan de laatst Mists of Pandaria was. Hierbij is onder andere het hoogste level van 85 naar 90 gestegen, is de nieuwe classe Monk erbij gekomen en een nieuwe race Pandaren.

Plot:
De Horde leider Thrall heeft zich gevestigd in het land Durator, waar hij dan de Forsaken vraagt om zich aan te sluiten bij de Orcs, Tauren en de Trolls. Ondertussen hebben Dwarves, Gnomes en de oude Night Elves zich aangesloten bij de Alliance, geleid door het Human rijk in Stormwind. Nadat de koning van Stormwind Varian Wrynn plotseling verdween, diende de Highlord Bolvar Fordragon hem. Maar zijn diensten waren ontsierd door de manipulaties en mind control van de Black Dragon Onyxia, die in een vermomming heerste als menselijke edelvrouw. Terwijl de helden van Azeroth Onyxia’s manipulaties onderzochten, zijn oude bedreigingen weer opgedoken in de landen van de heel de wereld.

Diep in het hard van de vurige berg Blackrock Mountain, experimenteerde de Black dragon Nefarian met het bloed van andere draken. Zijn wil was om de hele regio voor zich zelf te hebben, dus hij haalde de resterende Dark Horde om met hun schurkenleger Nefarian te aanbidden. De Dark Horde zijn corrupte Orcs, Trolls en andere rassen die hebben gestreden tegen de Firelord Ragnaros en de schimmige Dark Iron Dwarves voor de controle van de Blackrock Mountain. Voordat Nefarian was verbannen uit de wereld van Azeroth, heeft Nefarian een leger gemaakt dat krachtig genoeg is om Azeroth te vernietigen en in de voetsporen te treden van zijn vader, de beruchte Deathwing the Destroyer. Nadat hij terugkeerde in Azeroth heeft hij zich gevestigd in Blackwing Lair.
Bron: Wikipedia (Ik was te lui om het zelf te schrijven)

Voor informatie over de verschillende classes: http://us.battle.net/wow/en/game/class/
Voor informatie over de verschillende races: http://us.battle.net/wow/en/game/race/

Je kan het spel gratis uitproberen met een Starters Edition. Je kan hiermee niet verder dan level 20 spelen en zo zijn er nog wat andere dingen die je dan niet kan. Dit kan je hier bekijken: https://us.battle.net/support/en/article/world-of-warcraft-starter-edition-account-faq
Het geeft zo wel een goed beeld over hoe het spel is en dan kun je bepalen of je er mee verder wilt.

Naast het questen kun je vanaf level 15 dungeons doen. Deze geven ook quests en daarvoor zul je ook dingen moeten verzamelen of een bepaalde boss doodmaken. Dungeons doe je in totaal met vijf mensen waaronder 1 healer en 1 tank.

Vanaf level 10 kun je battlegrounds doen. Dit is PVP en ben je met een groep (ligt eraan welke battleground met hoeveel je bent). Bij sommige is het de bedoeling dat je basins moet veroveren, bij anderen moet je een vlag pakken en mee terug nemen, er zijn verschillende. Dit alles terwijl van de andere kant er ook een groep is die precies hetzelfde wilt. Dit is Horde tegen Alliance.

Voor meer informatie of een beginners guides kun je hier terecht http://us.battle.net/wow/en/

Waar dit topic voor dient:

  • Vragen
  • Praten met medespelers
  • Screenshots
  • Je character voorstellen

Hopelijk ben ik niks vergeten en anders hoor ik het graag! Ook als ik iets verkeerd mocht hebben neergezet.

Ik zal als eerst mijn characters voorstellen

Al mijn characters zijn trouwens van de Horde. Ik ging met mijn vriend spelen en hij speelde het al. Alliance heb ik dus nog nooit geprobeerd.

http://i1355.photobucket.com/albums/q712/TessaL1993/Sinithiel_zps13be669f.png?t=1377443005

Dit is een level 43 Blood Elf Hunter. Met deze speel ik als ik samen met mijn vriend speel.

http://i1355.photobucket.com/albums/q712/TessaL1993/Daniacutea_zpsc4f3af79.png?t=1377443005

Dit is een level 30 Pandaren Monk. Met deze speel ik als ik alleen speel…

http://i1355.photobucket.com/albums/q712/TessaL1993/Dannelia_zpsaf1a7085.png?t=1377443005

Dit is een level 30 Blood Elf mage. Met deze speel ik als ik samen met mijn vriend en een vriend van ons uit Zweden speel.

Upje, er zijn toch wel meiden die dit ook spelen?

up

Ik heb de startersedition uitgespeeld maar ben Guildwars 2 gaan spelen en daar inmiddels aan verslaafd.

Je Pandaran monk ziet er leuk uit, had nog niks van de nieuwe uitbreiding gezien :slightly_smiling_face:

Guildwars 2 ken ik dan weer niet :stuck_out_tongue:. Zal het binnenkort eens een keertje opzoeken

Ja dit had ik ook idd…
GW2 koop je gewoon 1x en in grote lijnen is het spel wel hetzelfde vind ik, alleen dan met mooiere graphics, ik vond t allemaal wat aantrekkelijker. (en ook wat minpuntjes natuurlijk, geen mounts bvb :frowning_face:)

Ik heb het gespeeld, ben een poos behoorlijk verslaafd geweest. maargoed, ik vind dat blizzard een beetje ‘naait’ met maandelijkse geld dat je moet betalen om het te spelen. Daarom speelde ik het in een private server.

maar ik ben gestopt.

Nu speelt alleen mn vriend het. Maar dan origineel. Ik heb daar het geld niet voor over.

Haha had vandaag een quest waarbij ik een soort babydraakjes moest bevrijden en die kwamen daarna achter mij aanvliegen. Blijkbaar ook mee het water in en kregen ze net zo’n luchtbel als dat ik had :’)

http://i1355.photobucket.com/albums/q712/TessaL1993/wowdraakjesonderwater_zps0739982d.png?t=1377646375

Zijn er nog meiden die dit spelen? :slightly_smiling_face: Ik speel inmiddels al 6.5 jaar…en nieuwe gamemaatjes zijn altijd welkom :stuck_out_tongue:

Niemand :frowning_face:?