Wordpress vraag!

Hoi Allemaal,

Om te beginnen, ja misschien is het wel dom of oenig maar ik kom er even niet uit.
Ik ben 2 dagen geleden begonnen met een blog op Wordpress, maar nou vroeg ik me af ik krijg nu continu de hele blog op mijn voorpagina of dit ook een samenvatting kan worden en dat mensen door kunnen klikken. Net zo iets als op Girlscene eigenlijk.
En aangezien ik nu al 2 dagen aan het stoeien ben en hier waanzinnig veel meiden zitten met een eigen blog dacht ik er is vast iemand die mij kan en wil helpen.
[s](alle onzinnige reacties mogen jullie wel houden)[/s
Je mag het me ook even in een prive berichtje sturen ofzo.
Maar alvast bedankt voor jullie hulp !

nieuw bericht - bericht helemaal (!) uittypen - Klik op de plaats waar je de “lees verder” knop wilt hebben (alsof je daar wilt typen) - Klik op het 2na linker knopje boven het typgedeeldte (als je m half aanklikt dan staat er : lees meer tag invoeren)

Snapje?

Er is al een algemeen “vragen en tips voor blogs” topic, daar kan je je vraag stellen (en is dit ook al wel 's gevraagd denk ik): http://forum.girlscene.nl/forum/media-film-muziek/het-algemene-039vragen-en-tips-voor-blogs039-topic-122175.0.html

Maar om antwoord op je vraag te geven (ik blog zelf op Wordpress): na je inleiding kan je klikken op een icoontje en dan voegt-ie dat toe! Icoontje is op deze printscreen goed te zien: http://4.bp.blogspot.com/-ya26HDwKUgs/UjAhAWchLFI/AAAAAAAAAHk/xxLHWokPCMQ/s1600/More+Tag+on+Wordpress.png