WINACTIE op je blog?

Hallo allemaal,

Ik ben de trotse oprichter van Jewelry by Kimberley. Jewelry by Kimberley verkoopt leuke, stoere maar ook schattige sieraden en andere accessoires voor een leuke prijs.
Omdat ik zelf een actieve bloglezeres ben, weet ik dat winacties het heel goed doen op blogs. Daarom zou ik graag in samenwerking met een leuke blogger een WINACTIE organiseren.

Om een beetje een idee te krijgen van wat Jewelry by Kimberley nou precies verkoopt kun je een kijkje nemen op https://www.facebook.com/JewelrybyKimberley of je kunt me volgen op instagram @jewelrybykimberley. Ook heb ik deze foto hieronder toegevoegd zodat je snel een idee hebt!

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/374489_609391215791905_272770124_n.jpg

Dus lijkt jou het leuk om samen met mij een WINACTIE op jou blog te organiseren? Mail mij dan op jewelrybykimberley@gmail.com en vertel in dit mailtje waarom MIJN producten artikelen op JOU blog verloot moeten worden!

Ik hoop op leuke reacties!

Liefs,
Jewelry by Kimberley

Misschien is het handig als je verteld hoeveel volgers een blog moet hebben, hoeveel paginaviews, wat voor winactie het wordt, welk sieraad je krijgt, etc.

Dan snappen mensen het ook ietstje beter :slightly_smiling_face:

Ik wilde even zeggen dat je sieraden er echt tof uitzien dus als er een winactie komt, ik zeker van de partij ben!

Ze zien er inderdaad gaaf uit! Vooral die statement ketting, maak je ze helemaal zelf?

Ik wil juist iedereen een kans geven, en met de blogger overleggen welk sieraad het beste bij haar lezers past. Dus dat zal voor iedereen anders zijn!

Nee ik koop het vanuit het buitenland in. Veel mensen durven dit niet te bestellen, en de verzendkosten zijn vaak hoog. Het is natuurlijk voordeliger om meer in 1 keer te kopen. Zo ben ik op het idee gekomen!

Oh, ok├ę! Dan snap ik het wel :slightly_smiling_face: