Wimperserum: wel of niet?

Hoi allemaal,

Ik ben wel eens benieuwd naar de werking van wimperserum, zou je wimpers langer/voller/gekrulder moeten maken. Ben een beetje gaan speuren op internet maar vind de prijsverschillen nogal groot, van 15 tot 80 euro. Heeft iemand welkome tips/ervaringen??

Alvast bedankt!

Ik geloof niet in die ‘wondermiddeltjes’’.
wimpers zal je nooit echt kunnen veranderen. ik denk dat het iets is wat je zal moeten accepteren. Ik zal als je perse wilt eerder investeren in een goede mascara en wimperkruller als je toch iets wil.

Ik gebruik vaseline, werkt prima voor mij.

vaseline is alleeen vet en doet verder absoluut niets.

wij verkopen op stage ook een serum en deze werkt echt heel goed. hij werkt ook voor de wenkbrauwen. het voed het haarzakjes waardoor de haren dikker en sterker terig komen!

Ga eens naar de Tuinen

Ik heb het tegendeel wel gemerkt bij mijn eigen wimpers, maar dat ligt natuurlijk voor iedereen anders.

Ik heb wel ervaring met het neppe verkooppraatje van een wimperserum van 55 euro van een bepaalde site, ze hebben me op facebook geblokkeerd toen ik hun leugentje achterhaalde.

Aaah, vertel! :astonished: ^

Nena op beautylab heeft rivitalash en dat werkt heel goed! is alleen eeerggg prijzig!

Wonderolie werkt erg goed

Over de vaseline. Dit is geen wondermiddeltje voor je wimpers, maar door die vet laag zijn je wimpers wel beter beschermd als je ligt te slapen. In je slaap kan je door het draaien van je hoofd tegen je kussen weleens je wimpers beschadigen, waardoor ze afbreken. Als je vaseline op je wimpers smeert blijven ze beter zitten.

De meeste wimperserums hebben net als vaseline een beschermende functie en verder bestaan ze uit huid- en haarconditioners. Dit kan een positief effect hebben op je wimpers, maar dit is meestal minimaal. Er staan op internet heel veel DIY wimperserums. Dit is veel goedkoper dan dat dure spul in de winkel en je hebt hetzelfde effect.

Alleen bij de Revitalash is het anders. Daar zit nog een andere stof in die zorgt voor een betere groei van je wimpers. Meer daar over staat in deze review van Beautylab. http://www.beautylab.nl/revitalash-advanced/ Ik ben tot nu toe die stof nog niet tegen gekomen in andere wimperserums, maar ik denk dat dit ingredient echt het wondermiddel is voor wimpers. Helaas is het zo duur…

Klinkt als geldklopperij.

oeh dat klinkt goed!! Meer info? :grinning:

Bedankt voor alle reacties en tips! Meningen zijn verdeeld zie ik wel. :flushed:

Beetje de reviews nagelezen en persoonlijk geloof ik wel in de werking van zo’n wimperserum. De ingrediënten zorgen ervoor dat de buitenste laag van je haar (keratine laag) gezonder en steviger wordt, waardoor je wimpers dikker/voller/langer worden. Zijn ook shampoos die dat, bewezen, doen. Die RevitaLash bij nena werkt wel heeel erg goed… vind het alleen wel prijzig 80 euro voor 2ml! Kan me haast niet voorstellen dat er geen goedkopere alternatieven zijn met dezelfde ingrediënten. Zal nog eens wat verder zoeken, laat het jullie weten!

Joosje, Revitalish werkt erg goed, maar is ook prijzig (110 euro uit mijn hoofd). Review is te vinden op www.beautylab.nl

Ik ben iig verkocht :grinning:

Graag! Want ik heb ook al gekeken voor een goedkoper alternatief met hetzelfde ingrediënt, maar tot nu toe nog niks gevonden… Helaas :confused: Het liefste wil ik net zo groot effect hebben als Nena :stuck_out_tongue: Helaas als arme student kan ik het me niet veroorloven om in 1x zoveel neer te tellen ervoor :frowning_face:

Heb denk ik wel een goede gevonden, Revita.EPS van dslaboratories.nl. Zelfde soort product, je moet het op dezelfde manier aanbrengen en het heeft hopelijk ook dezelfde uitwerking. Groot verschil is dat je voor 2.4ml slechts 42,95 betaalt… bijna de helft! Ken nog een ander product van dit merk waar ik tevreden over ben dus ga dit zeker proberen!

Ik ga morgen wss RevitaLash kopen van mn verjaardagsgeld. Ik heb heel veel reviews bekeken. Ik ben echt verkocht. Lange wimpers here i come!

Nena haar wimpers zien er zó mooi uit.

Hee allemaal. Ik ben uiteindelijk toch voor Revita.EPS gegaan vooral vanwege de prijs. Ik gebruik het nu ongeveer een maandje en ik ben er wel tevreden over!! Ik kan natuurlijk niet vergelijken met de andere producten zoals Revitalash omdat ik die niet heb gebruikt, maar voor de meiden die ook wat geld willen besparen en toch langere wimpers willen… give it a try! Ik heb het in de officiele webshop gekocht en het is nu zelfs nog iets goedkoper geworden.

http://dslaboratories.nl/revita.eps-langere-vollere-dikkere-wimpers.html