Wimpers

Ik ben best blij met mijn wimpers. Ze zijn best lang, dus ik heb niets te klagen daarover. Maar in bepaalde periodes vallen mijn wimpers heel veel uit. Eens in de paar weken is dat. Waarschijnlijk omdat al je haar uitvalt, alleen bij mij vallen er behoorlijk wat tegelijk uit. En daarna heb ik nergens meer last van. Dan vallen ze weer een tijdje niet uit en dan begint het verhaal weer opnieuw. Ik heb het vooral bij mijn rechteroog.

Ik gebruik geen waterproof make-up en ik twijfel of het vaseline smeren op de wimpers werkt. Hebben jullie ideeen wat ik kan doen om te voorkomen dat er veel tegelijk uit vallen? Alvast bedankt!

O, en ik heb de zoekfunctie gebruikt, maar niet gevonden wat ik zocht. :slightly_smiling_face:

Het is normaal dat er dagelijks wat uitvalt. Maak je geen zorgen.
Vaseline op je wimpers smeren oid is inderdaad bullshit.

Vaseline werkte bij mij wel, je kan het in elk geval proberen?
En draag je elke dag mascara en gooi je het netjes na 3 maand weg? Mijn wimpers zijn hier heel gevoelig voor, dus ik draag vaak niet eens mascara voor een week, zodat ze rust krijgen en goed kunnen terug groeien.
Dus draag ik simpele eyeliner, werkt voor mij prima =)

ik smeer elke avond vaseline op me wimpers, en haal 's ochtends de restjes dr weer af. Heb wel het idee dat me wimpers er sterker van worden alhoewel ik nooit echt gemerkt heb dat me wimperhaartjes uitvallen.

Ik heb vaseline wel eens geprobeerd, maar 's ochtends moet je de resten dan weer weg halen en juist dan vallen mijn wimpers uit, bij het schoonmaken. En ik merkte niet echt verschil. Maar misschien dat ik het nog een keer zou moeten proberen.