wimpers verpest door wimperextensions

Hi meiden,

Ik zit met een probleempje! Ik heb een aantal maanden wimperextensions laten zetten, omdat ik dacht dat het geen kwaad kon. Vervolgens was ik zo dom om ze er zelf uit te trekken, en nu zijn mijn wimpers helemaal dood en afgebroken. Mijn wimpers gaan van nature alle kanten op, dus ik had (nu nog erger!) erg veel moeite om mascara aan te brengen. Ik gebruik een wimperkruller en daarna breng ik de mascara aan, maar als ik mascara zet lijken ze gewoon op spinnenpoten.
Momenteel gebruik ik maar alsnog wimperextensions, omdat ik me gewoon geen raad weet.
Ik heb al zoveel geprobeerd!

Please help me out!

Je hebt toch van die serums en vitaminedingetjes die je op je wimpers kan smeren? Weet niet precies hoe het heet maar het is met een kwastje. En anders gewoon extensions houden.

De enige optie is wachten. Volgens mijn schoonheidsspecialiste die mijn wimperextensions zet zijn ze na een paar maanden weer aangegroeid.

Ik zou even geen wimperkruller + mascara meer gebruiken totdat je wimpers weer in orde zijn. Alleen even elke dag insmeren met een speciale wimperserum.

Ja klopt, maar die serums werken niet zo bij mij. Misschien moet ik maar een tijd met kale ogen lopen… thanks tho!

Elke avond vaseline of olie ofzo erop. Zo brokkelen ze in ieder geval niet meer af & kunnen ze beter groeien enz.
Je hebt inderdaad ook een speciaal wimperserum, maarja dat doet hetzelfde als vaseline of olie.
Verder geen mascara meer, tot dat ze weer helemaal goed zijn.

Ik zou eigenlijk zeggen, geen wimperextensions voor de komende tijd, hoe moeilijk het ook is…

Amandelolie smeren… Met een wattestaafje 1 a 2 x per dag… Het beste kan je ze halen bij de tuinen… Amendelolie versnelt het haargroei… Je hebt bij douglas ook een speciaal spul om je wimpers te laten groeien

Je moet geen mascara op je wimperextensions smeren. Je moet ze borstelen met een schoon (!!) ongebruikt mascara borsteltje, te koop bij Hema etc. En al helemaal geen wimperkruller op zetten. En zelf er uit trekken is al helemaal het domste wat je kunt doen aangezien ze op je eigen wimpers zijn vastgelijmd.

Ik heb elke nacht vaseline op mijn wimpers, bij mij helpt dit maar ik heb geen idee of het bij jou ook werkt…
Anders zou ik ze een tijdje met rust laten!

Kan je geen nepwimpers gebruiken tot ze weer goed zijn? Dan kan je ze in de tussentijd ook gewoon met rust laten.

De beautysalon waar ik het altijd deed zei dat als ik er even niks me deed (dus ook geen extensions), ze binnen minder dan een maand weer terug zouden groeien. Ik heb de mazzel gehad dat het binnen 2 weken alweer mooi was. Het verschilt natuurlijk ook per persoon.

Probeer castorolie en skip mascara zo lang als het kan :slight_smile: