Wimpers verfen

Heeft er iemand wel eens z’n wimpers geverfd? Was het resultaat mooi, hoe ging het in z’n werk en had je bruin of zwart.

X

nog nooit gedaan, up!

Ik heb het wel een keer laten doen.
Ze gaan eerst onder je ogen met vaseline, dan met een watje onder je oog, gaan ze het verven, en dan moet je voor je gevoel echt té lang wachten.
Ik had zwart, het resultaat was best wel mooi, maar gewoon anders dan mascara enzo. Het komt ook doordat ik van mezelf al best wel donkere wimpers heb, maar verder was het wel oké.

Upje!

Ik heb van mezelf bruine wimpers, en al zou ik ze zwart willen verven, kan m’n moeder dat voor me doen haha (schoonheidsspecialiste geweest). Maar ik ben zo bang dat je wimpers er door beschadigd raken en gaan uitvallen. Daarom doe ik het niet (en ik vind het bij mij niet nodig).

Als je blonde wimpers hebt kan ik het me wel voorstellen maar als je zelf al donkere wimpers hebt is t best wel nutteloos.

Je moet je namelijk wel bedenken dat het niet hetzelfde is als mascara, je wimpers worden er niet langer/voller van, alleen donkerder.

Ik heb zelf zwarte wimpers, maar snap wel dat sommige het willen verven. UP

Ik heb blonde wimpers ja =D

verfen? of toch liever verven?

ik heb het zonet gedaan, ben net klaar :stuck_out_tongue: heb van mezelf blonde wimpers en wenkbrauwen, ik verf het donkerbruin met eigen merk van het kruidvat. Alleen de wimpers lukt nooit helemaal goed, de uiteinden blijven wel blond, en bij de wenkbrauwen is het ook niet 100% egaal, maar na een tijdje vervaagt het(en ook de verfvlekken) en lijkt het een stuk natuurlijker. Trouwens er staat op de verpakking donkerbruin maar bij mij is het lichtbruin(ik heb ook niet zulke dikke wenkbrauwen denk dat het daaraan ligt)

verven, hihi ;$

het is verven @xoxloveuxox

Zelf zou ik het niet doen, ik heb wel blonde wimpers… Maar ik heb korte wimpers en helemaal geen volume ofzo, dus daar zou ik dan alsnog een mascara voor nodig hebben…

Ik heb lange, gekrulde wimpers die je niet ziet als ik geen mascara op hebt omdat ze blond zijn…