Wimpers gekruld houden.

Hi meiden,

Ik heb de laatste tijd nogal het probleem dat als ik mijn wimper krul voordat ik mascara aan breng het na een paar minuten weer terug zakt. Ik heb al verschillende dingen geprobeert: in 3 stappen krullen, de tang een beetje verwarmen, mascara aanbrengen en daarna nog een keer (of 2) krullen. Dit laatste werkt eigenlijk het beste alleen breken je wimpers hier snel van af. Op zich zijn mijn wimpers niet heel erg kort alleen staan ze naar beneden. Hebben jullie nog andere tips?

Uhm, misschien is het handiger om zo’n vraag gewoon in het Algemene Makeup Topic te stellen?

Naja, ik doe zelf er gewoon meteen mascara op let daar niet zo op myn wimpers zijn van nature al erg gekrukd :d waar ik best wel bly mee ben :d

Snel mascara opdoen nadat je je wimpers hebt gekruld?

Ik snap trouwens niet waarom alles in algemene topics moet. Maar goed

Dit probleem heb ik ook. Het kan ook aan je tang liggen, een (duurdere) betere kwaliteit tang helpt al veel meer! Ik neem persoonlijk niet meer de tijd 's ochtends om mijn wimpers te krullen, veel te veel gedoe.

Wat doe je dan allemaal dat het zo lang duurt? Ik krul ze ook altijd, duurt maar 10 sec. Jammer genoeg blijven ze ook niet de hele dag gekruld. Ik krul ze voordat ik mascara opdoe en zodra ze opgedroogt zijn doe ik het nog eens. Ik heb een simpele wimperkruller van de kruitvat haha.

Ik heb al verschillende tangen gebruikt en het lijkt juist dat ze door de mascara zakken ofzo, dat het zwaarder word. mascara wissel ik ook van merk zodra ze op zijn

Ik krul mn wimpers elke avond voordat ik ga slapen eerst warm ikbhet een beetje op en dan krul ik ze, dannsmeer ik een laagje vaseline en soms beetje “wonderolie” en als ik wakker ben zijn mn wimpers nog steeds gekrult en super zacht ^^ en dan smeer je je mascara :wink:

Waterproof mascara gebruiken?

Je kan tegenwoordig een permanentje zetten in je wimpers :’) (wat maar een paar weekjes werkt, niet echt permanent) Weet alleen niet of elke schoonheidsspecialist dat ook al doet.

Ik heb hetzelfde probleem, bij mij werkt de combinatie een warme krultang met een waterproof mascara.

Je wimperkruller op verschillende delen van je wimpers gebruiken kan ook helpen

Deze mascara is daar echt goed voor want die heeft een gekruld borsteltje, ik heb hem en ben er tevreden over!
http://www.joliette.be/review-maybelline-the-colossal-cat-eyes-mascara/

Maar ik denk, als je wimpers echt zo staan, dat ze van zichzelf weer ongekruld gaan staan na een uurtje ofzo.