wimperextensions ervaringen

Hallo ladies! Wie van jullie heeft ooit wimperextensions gehad en heeft er goede ervaringen mee en waar hebben jullie die laten zetten? Ik ben namelijk heel erg interested zou het willen proberen maar weet niet waar ze wel en niet goed zijn… greetz dianarose

Ik persoonlijk niet.
Vind ze zelf ook prachtig maar een aantal vriendinnen hebben er nare ervaringen mee gehad omdat ze haast geen eigen wimpers meer hadden nadat ze er af waren gehaald…
Ik durf het hierom zelf niet haha.

Ik ben zelf wimperstyliste, zet ze dus zelf. En ik kan het echt aanraden als je mascara zat bent of het teveel gedoe vind. Het is echt heel mooi en je ziet er fris uit omdat je ogen ook groter lijken met extensions.

Bij een goede styliste zal je geen schade krijgen aan je eigen wimpers, dit kan wel het geval zijn als ze niet goed zijn gezet en er bv teveel lijm is gebruikt.

Tegenwoordig heb je ook de 2D-6D wimpers zogenaamde hollywood lashed, nog meer volume, echt heel mooi.

In welke regio zoek je, mocht je ze willen laten zetten?

Mijn zus heeft precies ditzelfde (:
Zij is er ook erg blij mee

Ik heb ze ook gehad, one-by-one.
Het resultaat was erg mooi en natuurlijk en blijft ook best lang zitten.
Inderdaad wanneer je eigen haartje uitvalt gaat de wimper natuurlijk mee.

Ik vond het wel best duur, maar wel de prijs waard. :slightly_smiling_face:

Oh, hier ben ik ook heeeel benieuwd naar! Hoe lang blijft/bleef het bij jullie zitten?

Ik heb ze ook een keer laten zetten, maar er was duidelijk iets verkeerds gegaan. Ten eerste had ik vrij rode ogen gekregen vlak na het zetten en dat bleef zo voor een paar dagen. Ik had mijn lenzen in en ik denk dat het wel aan te raden is om niet je lenzen in te hebben, maar ik denk dat de schoonheidsspecialiste teveel lijm gebruikte bij mij waardoor mijn ogen geirriteerd van raakte. Daarnaast viel me ook op dat sommige haartjes aan elkaar vast zaten, terwijl het wel de zogenaamde one by one techniek was. Een duidelijk voorbeeld van teveel lijm denk ik.

Ondanks dit was ik wel blij met het resultaat. Het ziet er mooi uit en het bleef iets van 2 maanden mooi zitten, maar het was gewoon niet gedaan door een ervaren schoonheidsspecialiste in mijn geval. Dus zoek iemand die ervaren is in het zetten van wimperextensions.

ik ga dit topic volgen!
ik wil binnenkort ook wimperextensions laten zetten heb al gevraagd aan verschillende mensen en ze hebben er goede ervaringen mee iig bij de styliste waar ik heen wil gaan, ben zo benieuwd :slightly_smiling_face:

Ik volg ook! Twijfel er al een tijd over.
Niet zozeer om de prjis, maar om het vern**ken van je wimpers :dry:

Ik betaalde idd 70,-!! :open_mouth:

ik zelf zet de wimperextentions van stukjes van 3 haartjes.
ik vind het heerlijk

Ik heb ze eens laten zetten voor 30euro. Het waren wel synthetische haren. Ze blijven ongeveer 2 á 2,5 weken zitten.

Ik ben helemaal weg van de wimperextensions ! zet ze zelf ook hihi.

Alleen jammer dat ik er zelf best veel geld aan kwijt ben, omdat ik ze niet bij mezelf kan zetten.

zelf vraag ik er maar €45 voor dus valt wel mee ! :slightly_smiling_face:

Ik heb ook een tijdje winperextensions gehad. zag er echt gaaf uit. alleen ben ik er een verloren… :flushed:

Ik heb ook wimperextensions gehad vorig jaar voor op vakantie. Vond het niks… ze vielen heel snel uit en van mijn eigen wimpers was niks over.
Dat terwijl ze me een hoop centjes hadden gekost ( 95 euro! ). Van mijn eigen wimpers was niks meer over. Het heeft ruim drie maanden geduurd voor ze helemaal hersteld waren.
Ik had er speciale mascara (olievrij) bijgekocht en heb ze netjes verzorgd door er zo min mogelijk aan te zitten + af en toe voorzichtig door te kammen met een speciaal borsteltje. Aan de verzorging kon het dus niet liggen.
Voor mij geen wimperextensions meer!!! Tegenwoordig ben ik toch gezegend met lange wimpers (elke avond voor het slapen voorzichtig wat vaseline aanbrengen op m’n wimpers doet wonderen :slightly_smiling_face: )