Wimper extensions.

Heeft iemand ervaring met wimper extensions? Ik wil ze wel graag laten zetten maar ik wil wel weten hoe jullie het ervaren hebben.
Hoeveel kost het ongeveer? En hoelang blijven ze zitten? Is het vervelend?
Wimper extensions staan heel mooi, en nep wimpers zijn echt VERVELEND.
Dat heb ik al zo vaak geprobeerd, het is maar voor 1 nachtje dan en ik denk dat daarvan je ogen ook sneller gaan ontsteken.

Iemand met ervaring?

whut daar heb ik nog nooit van gehoord :stuck_out_tongue:

Het kost gemiddeld rond de 30 euro, het blijft ongeveer 2 maanden zitten, maar er kunnen stukjes uitvallen… En dat ziet er echt mogolisch uit haha en dan moet je telkens weer terug op bij te vullen.nen het is slecht voor je wimpers, ik raad het af!

Woow… appart xD

Het is inderdaad echt heel erg slecht voor je wimpers,
maar ik zit er ook over te twijfelen. want ik vind het wel echt heel erg mooi.

Ik ken iemand die het had. Het is voor even mooi. Maar uiteindelijk houdt je geen enkele wimper meer over.

het staat wel heel mooi ;$
jammer dat je wimpers d’r na aangaan :S

ah shittie, nu zit ik ook te twijfelen hahaha. als je nou steeds terug gaat om ze bij te vullen? [a] gaat dat um worden?

Ik draag echt elke dag nepwimpers, als je het door hebt heb je ze in een seconde op. Ik doe zo 2 weken met een paar en je loopt níet met halve wimpers Haha. Ik krijg er Iig hele goeie reacties op altijd

welke heb je& hoe duur zijn ze?
Ik denk dat ik ook maar nepwimpers ga gebruiken, die van my zyn amper zichtbaar…
&wimperextensions zijn echt slecht voor je wimpers, oke ik heb bijna niks te verliezen, maar het lijkt me erger als je helemaal geen wimpers meer hebt. ;p

Check beautylab.nl , zij heeft het meerdere keren laten doen.

Ik gebruikte altijd van de action, daar had je er drie voor 89 cent. Maar die hebben ze níet meer en nu gebruik ik van eyelure die gaan lang mee. Zijn wel gelijk rond de zeven euro dat vind ik wel duur, ik weet níet waar je woont, maar ik werk in een feestwinkel, hebben ze er super veel en dan voor 4.50 dus valt wel mee :]
Xx

Dit wilde ik ook inderdaad! Maar nu ik hoor dat je wimpers uitvallen ben ik toch aan het twijfelen, ook al zie je mn wimpers nu ook helemaal niet xD.

Ik zou het echt niet doen…

Voor mensen die amper wimpers hebben. Voor het slapen doe ik altijd met een soort mascara borsteltje (maar dan koop ik heb apart bij een drogisterij) vaseline in mijn wimpers borstelen. Daar zijn ze bij mij voller en langer van geworden.

Ik vind het wel mooi!

waar heb je dat gekocht? :slightly_smiling_face:

Ik heb zelf ooit eens een heel zakje van een schoonheidsspecialiste gekregen. Maar ik heb ze vaker bij winkels als de kruidvat gezien. B.v. bij beauty essensials, waar de sponsjes liggen en zo. Gewoon zo goed koop mogelijk. Zo’n mascara/wenkbrauw borsteltje om mee door je wimpers te borstelen. Af en toe het borsteltje schoon maken en ik gebruik gewoon zo’n groto pot Vaseline die ik al eeuwig heb.
:grinning:

Duurde wel een paar weekjes voordat ik echt resultaat kreeg en dan moet je het ook echt blijven gebruiken.

Oh, wat handig @GOLDENEYES, denk dat ik dat ook maar ga proberen.

ik draag ook vaak gewoon nepwimpers, van eyelure die je bij de douglas en eigenlijk bijna alle drogisten wel kunt kopen voor 7 euro… zijn heel goed en blijven altijd perfect zitten slaap er soms ook wel mee na uitgaan en dan zitten ze de volgende dag er nog gewoon goed op :slightly_smiling_face: