Wil jij model worden? Kom dan naar de Casting Convention 2013

Droom jij ook weg bij programma’s als ‘America’s Next Topmodel’ en ‘Model in 1 dag’ en zou je eigenlijk weleens in een campagne of commercial willen verschijnen? Wat houd je tegen? Misschien heb je onvoldoende kennis van de castingbranche of heb je nog geen professionele portfoliofoto’s? De Casting Convention 2013 maakt het mogelijk!

WAT HOUDT HET IN?
De Casting Convention 2013 is een geweldig initiatief van diverse talentscouts, professionele fotografen en ervaren visagisten, stylisten en catwalkcoaches uit het vak. Je leert in 1 dag alles over hoe je jezelf het beste in de modellen- en castingbranche kunt presenteren en maakt samen met 4 professionele fotografen een compleet en divers portfolio op. Een betere start kun je je niet wensen!

Deze inspirerende dag bestaat uit de volgende onderdelen/workshops:
• MINI MEDITATIE
• FIRST IMPRESSION
• BASISVISAGIE
• STYLINGADVIES
• PORTFOLIOSHOOT (INCL. 8 FOTO’S RECHTENVRIJ!)
• CATWALKTRAINING
• DIVERSE COACHES EN STANDS MET ADVIES EN PRODUCTEN.

GET STARTED!
Wil jij deelnemen aan de Casting Convention 2013 op 22 juni aanstaande in de Leerfabriek te Oisterwijk? Alleen of gezellig samen met een vriend(in), je leuke buurvrouw/man, met (een van) je ouders, je zoon of dochter of misschien met het gehele gezin (leeftijd 15-75 jaar)? Stuur dan een e-mail met recente foto('s), je naam en leeftijd naar info@idcasting.nl o.v.v. ‘CC2013’. Ben er snel bij, want t/m 01 april 2013 ontvang je een vroegboekkorting en is de bijdrage niet € 325,- maar slechts € 185,- inclusief jouw 8 foto’s rechtenvrij (betaling in termijnen is mogelijk).

Tot 22 juni!

Voor meer info over ons kijk op : www.idcasting.nl

Dit is niet toegestaan, slotje.