Wil ik hem wel pijpen?

Beste mensen,

Dit topic maak ik aan om even te kunnen uitschrijven wat de situatie is en ook omdat ik benieuwd ben naar jullie ervaringen en meningen over mijn situatie.
Ik zal even bij het begin beginnen. Ik ben een 19-jarig meisje en ik heb nu 2 maanden een vriend. Daarvoor hebben we z’n 1,5 maand gedate. Dus we gaan nu 3,5 maanden intensief met elkaar om en daarvoor waren we ook al goede kennissen van elkaar. Daarvoor heb nog nooit een vriend gehad of überhaupt ooit gezoend. Mijn vriend heeft wel enkele meisjes gezoend, maar nooit echt verder gegaan dan dat. Ik vind dit heel fijn, omdat we op deze manier samen het seksuele gedeelte van een relatie ontdekken.
Ik had alleen nooit gedacht dat het zo snel zou gaan. Ik dacht dat het maanden zou duren voordat je überhaupt elkaar naakt zou zien, maar dit is bij ons al vrij snel gegaan. Nu vind ik dat absoluut niet erg. Ik heb alleen voor mezelf het principe (wat misschien anders zal zijn voor jullie) dat ik maar met één persoon seks wil hebben. Degene waar ik seks mee heb moet dus echt de ware zijn. Natuurlijk zie ik een toekomst voor me met mijn huidige vriend, maar ik ben me er ook van bewust dat we nog maar 2 maanden een relatie hebben.
Het is een hartstikke lieve jongen en hij is zich er ook van bewust dat hij misschien vaak meer wil dan dat ik wil. Dit was in het begin in ieder geval zo (bv vragen of het oké was dat hij aan mijn borsten zat). Sindsdien zijn we niet verder gegaan dan aftrekken en vingeren. Nu merkte ik vorige week, toen we samen op zijn bed lagen, dat hij me elke keer iets naar beneden drukte. Ik had dus wel het gevoel dat hij wilde dat ik met mijn mond naar zijn pik zou gaan. Ik kon dit gevoel niet echt goed bevestigen, dus ik heb het toen maar gelaten en niks gedaan. Maar afgelopen week was ik weer bij hem thuis en toen gebeurde het weer. Alleen in een wat extreme mate. Ik wist gewoon niet zo goed wat ik moest doen en ik wist eigenlijk ook niet goed of ik het wel wilde, dus heb ik het weer gelaten. Ik weet dus eigenlijk wel dat hij wil dat ik hem pijp, of in ieder geval hem oraal bevredig.
Nu hoe ik me hierover voel:
Ik vind het eigenlijk, gek om te zeggen, ergens wel een geil idee. Ik wil het dus wel doen, omdat ik het ook fijn vind om hem te zien genieten. Hij heeft mij (nog) niet oraal bevredigt (wat van mij eigenlijk ook niet hoeft) maar hij vind het wel belangrijk dat ik het ook fijn heb. Hij vingert bijvoorbeeld wel en vind het dan ook belangrijk dat ik het lekker vind en dat ik klaarkom. Ik wil dus ook wel iets terug doen.
En nu hetgeen dat me tegenhoudt:
Ten eerste zou ik niet weten hoe ik dat moet doen. Er komen vragen in mij op zoals: wat als hij in mijn mond komt? of wat als hij het niet lekker vind? of hoe ga ik in één keer van zijn lippen naar zijn pik?
Daarbij vraag ik me af of ik het niet te snel vind. Als we ons hele leven bij elkaar zouden blijven, moeten we het wel spannend kunnen houden en is het dan slim om na 2 maanden al zo ver te gaan?

Dus wat nu het geval is: ik weet niet zo goed wat me nu tegenhoudt om het niet te doen. Ik heb ook een beetje het idee dat ik de oorzaak zoek in het feit dat ik me er niet prettig bij voel, terwijl het misschien meer is dat het gewoon een drempel is waar ik overheen moet. Ik vind het gewoon best eng ofzo om in één keer naar beneden te gaan, wat als het heel knullig is?

Hebben jullie hier misschien ook ervaring mee of zijn er mensen met advies?

#doeslief

Praat erover! Als jij er je niet fijn bij voelt, niet doen. Ik wist ook niet hoe ik moest beginnen, maar hoe vaker je het doet, gaat het wel vanzelf. Ik heb zelf tegen hem gezegd dat ik niet wil dat hij in mijn mond komt.

Jemig meis, je denkt wel erg ver vooruit. Jullie hebben pas 2 maanden maar je maakt je nu al druk om jullie seksleven over x aantal jaar. Je hebt nog geen idee wat de toekomst brengt. Ook vind ik het een beetje naïef om te denken dat deze jongen de enige in je leven zal zijn. De kans dat je eerste liefde ook degene is waar je de rest van je leven samen mee blijft is er heus, maar die kans is heel klein. Je hebt nog geen idee van wat een relatie is en misschien dat je over een tijd wel hele ander behoeftes hebt aan een partner i.p.v. deze jongen. Ik wil er echt niet mee zeggen dat je een toekomst met hem uit je hoofd moet zetten, maar je zet het concept seks en wat er bij komt kijken nu op een heel hoog voetstuk, terwijl het echt niet zo bijzonder is. Zie het gewoon aan hoe het loopt en leer elkaar eerst eens goed kennen en geniet van elkaar, dan zie je vanzelf wel hoe het loopt.

Het belangrijkste in een relatie is praten. Maak duidelijk wat je behoeftes zijn en vraag ook wat hij verwacht. Iedereen die seks heeft is ergens begonnen, meestal stel je je er allerlei dingen bij voor, maar het gaat altijd anders in de praktijk. Doe dingen alleen als je je echt op je gemakt voelt, zeg eerlijk tegen je vriend dat je het nog eng vindt en of hij wilt aangeven wat hij lekker vind.