Wij willen zwanger worden.

Hallo,

Een aantal jaar geleden is er bij mij 1 eierstok verwijderd omdat hier een cyste op zat (om zijn als gedraaid, blabla vies verhaal) en heb ik de anticonceptiepil gekregen om mijn andere eierstok te beschermen.
Nu willen mijn verloofde& ik binnenkort proberen om een kindje te krijgen… Maar heeft iemand ervaring met het stoppen met anticonceptie in deze situatie?

Thanks alvast,

Kan je dit niet beter aan je dokter vragen?

dit is een forum met roze tienermeisjes
hoe haal je het in je hoofd dat er hier mensen met ervaring zijn…? :’)

Ik zou dit met je gynaecoloog bespreken en niet op een rozemeisjesforum

Precies… wij kunnen je hier weinig informatie over geven

Dat wat is gezegd! Leuk wel, bijzondere tijd denk ik :slightly_smiling_face:

Moet nog wel even kwijt: jullie samen willen een kindje, jij wil zwanger worden. Wij zijn zwanger/ wij willen zwanger worden vind ik echt zo onzinnig en bovendien klinkt het vreselijk klef :stuck_out_tongue:

Dat had je best anders kunnen formuleren (minder bot), maar dit is inderdaad niet echt het goede forum. Het beste kun je het aan je dokter vragen :slightly_smiling_face:

Ze vraagt het alleen? Het kan best, en anders familie leden. Maar als hier zoveel tienermeisjes zijn, hoe haal je het dan in je hoofd om die naam te nemen?

Ja klopt later bedacht ik me dat ik beter had kunnen typen ‘waarom denk je aan dit forum met zo’n situatie’ maar luiheid enz had geen zin om het te veranderen haha :’)

Er zijn hier meerdere topics die over pijpen gaan dus de meeste meisjes hier zijn niet onbekend met dat fenomeen.

ik moest lachen HAHA

Ik denk niet dat iemand hier ervaring heeft, ga langs de huisarts en bespreek het! Ik hoop dat je dan uiteindelijk een gezond kind krijgt :slightly_smiling_face:

Zoals zo’n beetje iedereen hier zegt, zoek iemand op die hier gespecialiseerd in is want dit is niet niks. Wel heel leuk dat jullie een kindje willen krijgen!

En trouwens iedereen mag lekker zelf weten wat die voor (geniale) username bedenkt dus dat slaat gewoon helemaal nergens op.

Denk er verder goed over na. Heb je je ouders die je kunnen helpen mocht het niet lukken of financieel, want dat komt er ook bij kijken en fysiek en emotioneel ook. Inderdaad kan praten met een specialist daarvoor ook helpen!

(ik spreek uit ervaring, want mijn moeder ken ik niet, mijn vader woont 100 km van London af, kwam ook niet, en de vader van mijn dochtertje nam de benen, het is dat ik een erfenis op me rekening had staan anders had ik het niet kunnen redden met mijn dochtertje toen ik 17 was. Mijn neef heeft mij uit eindelijk geholpen! Ben ik erg dankbaar voor!)

Dat lijkt me meer een vraag voor de gynaecoloog. De kans lijkt me zeer klein dat men hier ervaring mee heeft op het forum.

Waarom is dat nou weer onzinnig? Dat is vrij normaal.

slotje op verzoek van de TS.