Wie neemt ons mee voor een ritje doorheen België?

[url=http://admin.clint.be/actua/bizar/pak-eens-een-clintredactrice-mee-gallery?]
http://www.clint.be/sites/clint.be/tmp/Ine.jpg

[/url]

[url=http://admin.clint.be/actua/bizar/pak-eens-een-clintredactrice-mee-gallery?]
http://www.clint.be/sites/clint.be/tmp/Helen.jpg

[/url]

[url=http://admin.clint.be/actua/bizar/pak-eens-een-clintredactrice-mee-gallery?]
http://www.clint.be/sites/clint.be/tmp/Hanne.jpg

[/url]

[i]Met de start van het nieuwe schooljaar krijgt de gemiddelde automobilist er een extra zorg bij: fileleed en ettelijke uren aanschuiven achter een haast eindeloze rij gefrustreerde automobilisten. Op 1 september was het al zover: de ochtendspits swingde weer de pan uit. Om dit proefondervindelijk te testen, stuurt Clint zijn drie bevalligste redactrices de baan op!
In een poging om het fileleed te trotseren zullen zij morgen - vrijdag - heel Vlaanderen doorkruisen in een heuse liftwedstrijd. De bedoeling is om zo snel mogelijk aan de andere kant van Vlaanderen te geraken en daarbij mogen onze dames al hun troeven uitspelen… Het reglement: ze mogen geen auto delen, ze moeten minstens twee verschillende lifts krijgen (neen, een toegewijde Clint-lezer die hen eventjes over en weer rijdt, is geen optie) en ze mogen geen openbaar vervoer gebruiken.

Wij zijn vooral benieuwd hoe ze er in gaan slagen om Vlaanderen te overtuigen hen mee te nemen… De vertrek- en aankomstlokatie houden we nog even voor ons, maar schrik dus niet wanneer je morgen een kortgerokte dame aan de kant van de weg ziet staan in de hoop een lift te vinden.

Morgenvroeg kan je op Clint lezen waar onze redactrices vertrekken en zal de pagina constant geupdated worden wie zich waar bevindt. Maar ondertussen kan je al stemmen wie het snelst doorheen de files weet te laveren en in de opdracht zal slagen via deze poll![/i]

wtf?

Oké, hoi, dit mag niet.

uh wat?

Seks en zo?

:woman_facepalming:

hahahahha

:crazy_face:

Ik snap de hele bedoeling ook niet.

Huh? :confused:

Wtf, hahaha. :’)

Echt hét forum om dit te promoten :’)

Maar ik zou Ine niet meenemen, straks sloopt ze je hele auto :’)

Trollolollololololol. :’)

wa?

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHA

belgen hé. :grinning_face_with_smiling_eyes:

Reclame is niet toegestaan