Wie kan mij helpen met theme op tumblr?

Mijn Tumblr theme ziet er anders uit in Mozilla Firefox. Ik gebruik altijd chrome maar een vriendin van mij gebruikt Mozilla en daar ziet mijn thema er anders uit.
De foto’s staan verder uit elkaar, ‘Falling inside cuteness’ staat in een ander lettertype en de plaatjes van reblog staan ónder de foto in plaats van op de foto.
http://fallinginsidecuteness.tumblr.com/

Wie kan mij helpen?

Heb ik ook. Ik heb zelf Mozilla Firefox, maar hij ziet er compleet anders uit in Internet Explorer… Valt niet zo veel aan te doen geloof ik.

Pff, dat is balen o.o Niemand verder?

Dat lettertype komt waarschijnlijk doordat jij dat lettertype wel hebt en zij niet… Ik ken het probleem, valt niet veel aan te doen.

Heb je de code voor de layout zelf geschreven?
Er mankeert best wat aan de code namelijk, en er missen een aantal hulpjes die ervoor moeten zorgen dat het wel werkt in mozilla/IE.
(IE is gewoon een faalbrowser die niemand meer zou moeten gebruiken, maar dat terzijde.)

ik heb een vraagje ,
zelf heb ik ook tumblr maar ik krijg maar niet dat je zoveel plaatjes krijgt als je wilt onder elkaar. want ik krijg steeds van die pagina’s maar hoe kan je dat veranderen? bij jou loopt t namelijk wel door die plaatjes
( als je begrijpt wat ik bedoel haha… )

^^ Ik denk dat je endless scrolling bedoel http://tumblring.net/maki…n-endless-scrolling-page/ moet je daar even kijken staat uitgelegd hoe dat je zelf ook krijgt.

Als dit zo is, dan kan je het desbetreffende lettertype downloaden op Dafont, zo’n lettertype site. En verder weet ik niet wat je kan doen om het beter te laten werken. Al vind ik wel dat je een leuke Tumblr hebt!

Ik heb je gevolgd! www.iamlisaw.tumblr.com

willen jullie mij ook volgen , ik volg back :grinning:
http://angelinedk.tumblr.com/

xoxo

thanks haha het is gelukt!

Ik heb hier ook last van…