Wie is er nog actief?

Hey!

Het is alweer een lange tijd geleden dat ik op deze site ben geweest, maar ik kom toch weer een kijkje nemen nu. Ik heb de laatste tijd ook niet veel beters te doen, haha.

Het valt me op dat er veel minder actieve topics zijn dan vroeger en ik vroeg me dan ook af wie er nog allemaal actief is hier! Hoe gaat het met jullie? (:

joe ik!

Ik ook! Kwam hier na een paar jaar weer terug en was super teleurgesteld dat het niet meer zo gezellig druk was! En dat er nu allerlei rare spam berichten staan, het is niet meer die veilige plek die het was.

1 like

We kunnen het zelf weer actief maken! Iedereen wordt ook ouder en drukker.

Af en toe kom ik nog wel eens kijken

Soms. Met mij gaat het veeeel beter dan afgelopen jaren :slightly_smiling_face:

Ik ben ook nog eens komen kijken, en verschiet er een beetje van hoe alles veranderd is. Wel logisch, de meeste fora doen het niet meer zo goed nu alles verschoven is naar de groepen op facebook, maar toch. Vooral de wat oudere meiden zijn nu weg, weeral: logisch, maar wel jammer voor mij.

Ik ben er ook eventjes weer! Echt gek om te zien hoe zoiets ineens soort van doodloopt… Er zijn ook zoveel Facebook groepen momenteel zoals; Fadim’s beautyspace/SoSo Beauty/All Round Women waar ook van alles wordt besproken.

Dit voelt toch nog steeds als een veilig plekje (L)

Wow… ik dacht echt precies hetzelfde! Ik was vroeger een actief lid, maar vraag me af of ik met mijn 25 niet te oud ben inmiddels. Heb vandaag weer een account aangemaakt… omdat ik echt een topic wilde starten met een specifieke vraag.

@Daenerys, jouw naam zegt me nog wat haha!

Ik heb hier vroeger ook wel vaker opgezeten en ben inmiddels 22, kijk af en toe nog op de site, maar het is zo rustig geworden!

Dit inderdaad

Ik kom na heel lang ook weer eens een kijkje nemen… haha. Ben nu al bijna een jaar actief op een ander forum, waar heel veel twintigers en dertigers zitten. Heb daar ook al een aantal mensen gespot die hier vroeger ook zaten.

Ik heb hier heel lang gezeten en sinds een jaar ongeveer zit ik hier weer, maar ja het grote gedeelte dat hier een jaar of 5 geleden zat is helaas verdwenen :confused: allemaal een leven gekregen denk ik haha (ik was Pinklover24/Cerise)

ik was hier 5-6 jaar geleden ook vrij actief, nu net weer terug, t is hier veranderd…tja

Het is normaal, dingen veranderen en evolueren met de tijd ^^

Dit was altijd mijn favoriete gebruiker geloof ik?

Naast iemand met een profielfoto van Demi Lovato of zo

Hii, ik ben er ook nog
ookal geef ik toe dat ik wel vaker kijk dan dat ik reageer.
En ook ik vind het minder druk. Maar ik heb het idee dat dit nogsteeds veiliger is dan FB

Daarbij komt dat ik nu ook full time aan het werk ben.
En dat vraagt ook veel van mijn tijd helaas

Heel af en toe, maar niet zo vaak meer. Ik gebruik Girlscene vooral als ik mijn hart wil luchten. :zipper_mouth_face: :no_mouth:

1 like

Heel af en toe.

Ik ben vrij nieuw hier maar ik heb het idee dat dit geen heel actief forum is?