Wie herinnert zich deze gokmachines?

Ik ben op zoek naar beeldmateriaal van oude gokmachines die ik als klein meisje vaak zag, ik denk ergens in de periode 2003-2009. Ik was toen tussen de 2 en 6 jaar oud. Je moest een muntje in het automaat doen en dan kon je een thema kiezen, bijvoorbeeld de kaart van Nederland of een spel waarin je kraaien moest vangen. Er was bijbehorende muziek bij ieder thema, bijvoorbeeld een liedje bestaande uit kraaiengeluiden of het Wilhelmus. Ik herinner me dat de machines vaak in cafés stonden, maar ook bij snackbars als de Febo. Niemand uit mijn omgeving herinnert zich deze apparaten, maar ik weet het 100% zeker. Herkent iemand deze omschrijving? :upside_down_face:

Sehr informativ

Ik heb zelf geen idee, maar zou je niet langs die cafés kunnen gaan om te vragen? Zij zullen daar denk ik al wel langer werken, de werkgever, dus waarschijnlijk zullen zij het wel weten?

Gokautomaten zijn een van de meest favoriete amusementen voor zowel volwassenen als kinderen. Heldere kleuren, emoties, indrukken, mooie graphics, de mogelijkheid om te concurreren - dit alles en andere aantrekkelijke kenmerken van deze techniek moedigt kinderen aan om zo veel entertainment gokautomaten te houden. Maar nu gaat alles online, dus ik geef de voorkeur aan Treasures of Egypt Slot Machine – Play Free MrSlotty Slots 2021, omdat je kunt spelen en niet thuis weggaat.

Ik herinner me