Wie heeft er nog meer een outie navel?

wie heeft er nog meer een outie navel en schaam je er voor? zelf heb ik namelijk wel een outie en schaam me er niet erg voor alleen vragen ze soms wel eens wat heb jij dan voor navel. afgelopen zomer ging ik samen met me beste vriendin en haar vriendin naar het strand en ik ben nog al zo persoon die lekker schijt heeft om een shirtje over haar bikini te trekken. komen we bij het tankstation aan om mijn beste vriendin haar auto vol te tanken zegt haar vriendin van wil je aandacht trekken me die navel omdat je geen shirtje over je bikini topje hebt getrokken dat is wel dus behoorlijk gênant.

Navels zijn littekens van waar je aan hebt vastgezeten aan de placenta. Ik vind navels sws rare dingen, maar iedereen heeft er een, dus ja, wat is een normale navel?

Ik had een “outie”, maar ik vond dat raar. Ik had hem denk ik omdat ik heel dun was, want nu ik wat “dikker” ben, is het een gat

zelf ben ik dus best wel dun dus mijn outie is gebleven veel vriendinnen hadden er ook 1 maar allemaal wat steviger geworden dus ook zo gat.