Wie heb ik opgezocht op facebook?

Hoi, ik heb pas geleden iemand opgezocht op facebook, en ik wil diegene nu toevoegen, maar ik ben de facebook nu dus kwijt. Weet iemand toevallig of er een lijst is of zoiets, bij wie je op de facebook bent geweest? Alvast bedankt.

nope

miss heeft diegene zijn profiel verwijderd?

Nee, ik ben diegene z’n naam en zo vergeten

Kan je je niet herinneren hoe je op diegene’s profiel bent gekomen?

Misschien staat het nog in de geschiedenis van je pc?

Je hebt rechtsbovenin bij het tandwieletje de optie ‘activiteitenlogboek’ bij mij staat daar ook in wie ik heb gezocht. Misschien kun je even kijken of hij er nog tussen staat?

jawel diegene heeft z’n facebook zelf gegeven, alleen ik ben het kwijt en het was een vakantie vriendje, dus dat was de enige manier om contact te houden.

nee ik had het via mijn mobiel opgezocht

dan houdt dat van mij ook op, daarin vind je alleen wat je op je computer hebt gezocht geloof ik, sowieso kun je die optie niet raadplegen op je mobiel

Haha ik lees die titel en het enige wat ik dacht: ‘It wasn’t me’

jawel, maar geen achternaam of zo.

oh jammer, nou toch bedankt.

en weet je waar die woont? Of je kan nog kijken of de plek waar je 'm ontmoet hebt (camping, hotel, weet ik het ) geef fb heeft, en of ie dat geliked heeft. c:

Als je z’n voornaam weet, dan kun je die toch invullen, dan verschijnt er altijd zo’n schermpje met bekenden met die naam, misschien dat ie daar dan tussen staat?

ja ik weet waar hij woont, en hij werkt in het hotel waar ik zat dus ik heb hem daar ontmoet, maar ik vind toch niks! maar van dat liken kijk ik wel even