what to wear with printed leggings

hi girls, ik heb van de week een printed legging gekocht in utrecht, maar ik heb geen idee wat ik er qua shirt/top er bij moet dragen. het is een tribal print, met wit, zwart, donkerrood en grijs. het materiaal is een soort wol, dus het lijkt een beetje op een maillot. ik denk zelf dat ik er iets langs op moet doen, want anders lijkt het net of ik alleen een maillot met een shirtje aan heb. maar ik wil er geen jurkje op, of een lange trui die op een jurkje lijkt. jurkjes zijn niet echt mijn ding namelijk haha.

groetjes x

mis een wat langer hempje met een simpele trui erboven,
heb je er misschien een foto van?

Misschien een wat langer hempje, zoals die van de sting, en er dan zo’n spijkerblousje overheen?

Een oversized trui en een paar stoere boots?

Dat vind ik altijd super leuk maar heb ook altijd mijn bedenkingen met wat ik erbij moet? Wat LOVEdat hierboven zegt ben ik het mee eens! Een langer hempje zodat het niet als broek hoort en dan daar weer iets boven, succes!

ik erger me aan engelse titels

ik heb ook zo een broek en er komt zo van dat donker rood in dus ik draag erop een donkerrood t-shirt dat wat lager komt en dan doe ik daar deze trui over http://www.america-today.com/nl/girls/pulls/kora-glitter-hu-28682.html?___SID=U en iets hogere veterlaarsjes :slightly_smiling_face:

Oversized trui, spijkerblouseje staat bij die van mij heel leuk, andere kleur blouseje, lang vest, in ieder geval iets dat wel over je kont heen valt.

http://pinterest.com/pin/196117758744877812/
http://pinterest.com/pin/21673641928396213/
je kunt het misschien zo dragen :slightly_smiling_face:
http://http://media-cache-ec4.pinterest.com/upload/207095282834483456_CJsYiblk_c.jpg