What to do ? Proberen ervoor te gaan of vergeten?

Oké om jullie een ingewikkeld verhaal te besparen (dat is het namelijk) probeer ik samenvattend mijn probleem uit te leggen. Ik had een tijdje geleden een vriendje, ik voelde me er niet helemaal fijn bij en heb het toen uitgemaakt. Met de boodschap dat ik er nog niet klaar voor was, maar dat het wel nog kon komen.
Na een tijd begon ik hem leuk te vinden. Maar hij liet me weten dat hij mij niet meer leuk vond.
Hij deed er vrij nuchter over (maar ik denk dat dat jongens-gedrag is). Ik snap heel goed dat hij zich afgewezen door me. Maar nu voel ik me natuurlijk afgewezen. Hij zegt nog niet te weten of hij me ooit leuk gaat vinden (wat ik opzich ook wel weer begrijp want je kunt niet id toekomst kijken) en dat de kans 50/50 is.
Ik voel me er kut over, maar ik heb ook weer zoiets van : ik moet verder met mijn leven.

Wat denken jullie dat ik moet doen? Het nog een keer proberen (op mijn initiatief dan natuurlijk, want ik snap dat hij dat nu niet doet) of het laten gaan en gewoon verder gaan?

Ik hoor het graag want ik vind het echt moeilijk …

Dit is iets wat je voor jezelf moet uitmaken denk ik. Je kan verdergaan met je leven en er voor altijd spijt van hebben dat je het niet meer geprobeerd hebt maar je kan evengoed het proberen en keihard afgewezen worden en dat is ook niet echt het fijnste dat er is. Denk er eens goed over na en als je gevoelens te sterk zijn om te negeren kan je het nog altijd proberen.

Als je hem echt héél leuk vindt, zou ik ervoor gaan. Al zal het wel moeilijk worden. Je hebt wel zijn hart gebroken en nu moet je zijn vertrouwen terug winnen.

  • Denk toch dat het beter is dat je hem moet vergeten, het klinkt heel lastig =( maar het is beter om jezelf ook wat rust te geven, en hem vergetn is heel lastig, heb ik ook gehad met mijn ex. Maar het lukt wel, na een tijdje kom je eroverheen ! Denk wat je zelf wil, en mijn motto: Follow your heart. whihi, succes ! <3

Doorgaan met je leven, maar je kan in je hart een plekje voor hem open houden.