Werken op een camping in het buitenland

Hai!

Het lijkt me leuk om volgend jaar in de vakantie op een camping te gaan werken in het buitenland, samen met een vriendin of alleen. Zo ben je én op vakantie én verdien je geld.
Iemand ervaring hiermee?

Ik volg dit even want dat wil ik ook doen!

Geen ervaring maar ik weet wel (van anderen) dat je niet hoeft te rekenen op heel veel geld. Je verdient een bepaald bedrag per week dat best veel lijkt, maar je werkt ook HEEL VEEL uur per dag, over het algemeen.

Mijn zus zit nu op een camping te werken in het animatieteam.
Ze verdiend heeeeeel weinig, en ze werkt van 8 uur 's ochtends tot half 12 's avonds, en dan is ze heel moe. Het is leuk, maar je moet er tegen kunnen :slightly_smiling_face:

Ja, ervaring. Er zijn al heeel veel topics hierover! Als je de zoekfunctie gebruikt kun je er heel veel vinden.

Wat zoek je? Horeca, receptie of animatie?

en zet dat ‘sparen en flink geld verdienen’ maar uit je hoofd, want precies wat sparrow zegt; je doet het voor de ervaring en een vetpot verdien je er absolúút niet mee. Het is echt heel hard werken, zwaar werken en je maakt hele lange dagen en het vakantiegevoel is zo weg… dus dat idee moet je echt loslaten plus de kans dat je met je vriendin daadwerkelijk samen komt is érg klein.

http://forum.girlscene.nl/forum/lifestyle/een-baantje-als-reisleiding-de-zomer-252923.0.html

http://forum.girlscene.nl/forum/lifestyle/het-algemene-animatie-vakantiewerk-topic.-271708.0.html

Deze topics zijn nog vrij recent, hier kun je een hoop (eerlijke) info vinden

En anders is dit topic er nog: http://forum.girlscene.nl/forum/school/het-algemene-topic-voor-studeren-het-buitenland-meer-251672.0.html
Slotje!